Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Cleo Kinnaman visar sig utan alla tatueringar på nya bilder

21 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
Cleo Kinnaman utan alla sina tatueringar på nya bilder
Cleo Kinnaman har varit nästan så tatuerad som hon är idag sedan hon var 18 år gammal.
Nu visar hon bilder där hon täckt för alla sina tatueringar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Den här tatueringen ska du skaffa – baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
VIDEO: Den här tatueringen ska du skaffa – baserat på ditt stjärntecken

Konstnären och tatueraren Cleo Kinnaman, 30, känner vi igen med väldigt många tatueringar som pryder hennes kropp. Men nu visar hon sina 211 000 följare på Instagram hur hon skulle sett ut om hon aldrig gjort en enda tatuering.

”Tattless times”, skriver Cleo Kinnaman när hon visar upp två bilder på sig själv där hennes tatueringar är helt täckta av smink.

Och skaran förvånade personer i kommentarsfältet är inte få. ”Så sjukt”, skriver en och en annan ”jag blev jätterädd för en sekund”.

”Jag gjorde min första tatuering som 14-åring”

Men det är inte första gången vi ser Cleo Kinnaman visa sig själv utan alla tatueringar. För drygt ett år sedan laddade hon upp en video på sig själv där tatueringarna sminkats över.

Annons

”En icke-tatuerad Cleo. Vi har filmat mig helt otatuerad inför ett litet projekt men jag var bara tvungen att dokumentera detta. Jag har varit jättetatuerad, i princip så tatuerad som jag är idag, sedan jag var 18 år gammal. Jag gjorde min första tatuering som 14-åring. Så det här kändes sååå konstigt. Jag känner mig fortfarande som mig själv dock, jag antar att min häftighet kommer inifrån”, skrev hon då.

Cleo Kinnamans liv efter skilsmässan

Cleo Kinnaman lever sitt liv i Los Angeles. Tidigare var hon gift med skådespelaren Joel Kinnaman, men ex-paret gick skilda vägar 2019. Cleo har berättat att skilsmässan bland annat skedde på grund av att Cleo dras mer till kvinnor än män.

– Nu har jag accepterat mig själv. Men han är så fin så jag ville att det skulle funka. Men det har ingenting med honom att göra eller med oss. Det är det som är läggning, jag kan inte förklara det. Det är någonting man är född med, sa Celo Kinnaman när hon gästade Bathina Philipsons podcast.

SE OCKSÅ: 5 av historiens mest ikoniska rockpar genom tidernaBrand logo
SE OCKSÅ: 5 av historiens mest ikoniska rockpar genom tiderna

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons