Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Chrissy Teigen och John Legend väntar barn – två år efter missfallet

04 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Chrissy Teigen och John Legend
För två år sedan drabbades Chrissy Teigen av ett missfall i vecka 20. Nu kommer beskedet att modellen väntar barn igen efter hon påbörjat en IVF-behandling i början av året. ”När jag såg barnets hjärtljud kunde jag andas ut” skriver Chrissy.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: 7 saker du vill veta om Chrissy TeigenBrand logo
VIDEO: 7 saker du vill veta om Chrissy Teigen

Chrissy Teigen och John Legend har sedan tidigare de två barnen Luna, 6, och Miles, 4. Nu väntar paret sitt fjärde barn efter de förlorat sonen Jack i vecka 20.

Förlorade sonen Jack

Efter en långt gången graviditet drabbades Chrissy Teigen av ett missfall 2020. Hon berättade i ett inlägg på Instagram att graviditeten tidigt haft komplikationer och att hon haft blödningar regelbundet. Anledningen var att moderkakan inte satt fast ordentligt och gjorde att Chrissy fick ta till sängvila i hopp om att kunna behålla bebisen i magen till vecka 28. Men när blödningarna ökade fick hon akut åka till sjukhus.

Annons

"Efter ett par nätter på sjukhuset, sa min läkare exakt vad jag visste väntade mig – det var dags att ta farväl. Han skulle inte överleva detta, och om det fortsatte längre skulle kanske inte jag det heller" berättade Chrissy.

"Jack kommer alltid vara älskad, och för våra barn kommer vi förklara att han finns i vinden och träden och fjärilarna de ser. Tack till varenda en av er som har tänkt på oss eller gått så långt att ni skickat er kärlek och berättelser"

Påbörjade IVF i början av året

Två år efter missfallet kom Chrissy med beskedet att paret påbörjat en IVF-behandling i hopp om att bli gravida igen.

Annons

”Jag ville bara att ni skulle veta att jag har påbörjat en IVF-behandling för att spara så många ägg jag kan och som förhoppningvis kan skapa friska och starka embryon” skrev Chrissy på Instagram och vädjade till följarna att sluta fråga henne om hon var gravid.

"Jag har helt ärligt ingenting emot sprutorna... de får mig att känna mig som en läkare/kemist... men svullnaden är en bitch. Så jag ber er allra ödmjukast om att sluta fråga mig om jag är gravid, för även om jag vet att ni har goda intentioner så känns det bara så jobbigt eftersom jag är motsatsen av att vara gravid! Och snälla, sluta fråga folk om de är gravida.”

Chrissy Teigen är Gravid igen

Men nu kommer Chrissy med de glada nyheterna att paret väntar barn igen. Hon skriver i ett inlägg på Instagram att de senaste åren varit en dimma av känslor men att glädje infunnit sig igen, och att efter en miljard sprutor så är en till bebis påväg.

Annons

”Inför varje läkarbesök har jag tänkt ”okej om barnet mår bra så kommer jag berätta om graviditeten idag”. Men sen när jag hört barnets hjärtljud har jag bara lättat andats ut och insett att jag fortfarande är för nervös. Jag kommer nog inte lämna ett läkarbesök med mer iver än nervositet än, men allt är så perfekt och fint. Jag mår fantastiskt och känner mig hoppfull. Det har varit så svårt att hålla detta hemligt så länge!” skriver Chrissy Teigen.

Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: Chrissy Teigens bästa looks på röda mattanBrand logo
SE OCKSÅ: Chrissy Teigens bästa looks på röda mattan
Annons