Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Chrissy Teigen: Därför har jag beslutat mig för att vara nykter

07 sep, 2021 
AvSaga Pettersson
Chrissy Teigen firar 50 dagar som nykter
Chrissy Teigen firar 50 dagar som nykter, hennes längsta period utan alkohol hittills. I ett långt inlägg förklarar hon varför hon försöker att hålla sig nykter, och varför hon har planer på att fortsatta.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 saker du vill veta om Chrissy TeigenBrand logo
7 saker du vill veta om Chrissy Teigen

Chrissy Teigen firar nu 50 dagar som nykter, berättar hon i ett inlägg på Instagram där hon delar en video på sig själv och barnen Luna och Miles. Det är hennes längsta period som nykter hittills, och i det långa inlägget förklarar hon varför hon slutat dricka alkohol – och varför hon inte har planer på att göra det heller.

”Det skulle ha varit nästan ett år men har haft några få (vin) hinder på vägen. Men det här är min längsta period hittills! Jag vet fortfarande inte om jag någonsin kommer att dricka igen men jag vet att det inte längre ger mig något på NÅGOT sätt”, skriver hon i inlägget och fortsätter:

Annons

”Jag blir inte roligare, jag dansar inte, jag blir inte mer avslappnad. Jag blir sjuk, somnar och vaknar upp sjuk, och har missat det som antagligen hade varit en rolig natt. Jag har haft mitt roliga med det och uppskattar alla som kan njuta av det ansvarsfullt.”

Stöttas av många

Hennes inlägg har mötts av mycket kärlek och stöd från både vänner och fans. Bland kommentarerna dyker bland annat maken John Legend upp och lämnar flera röda hjärtan.

I december förra året berättade Chrissy att hon hade varit nykter i fyra veckor, och förklarade då att hon försökt att hålla sig nykter ända sedan hon läste Quit like a Woman av Holly Whitaker.

Annons

”Jag kände mig klar med att vara ett as framför människor (jag skäms fortfarande), trött på att dricka om dagarna och må skit redan vid sex och sen inte kunna somna”.

Sorgen efter missfallet

I september förra året drabbades Chrissy Teigen av ett missfall, efter att hon fått åka in akut till sjukhus med kraftiga blödningar i underlivet. Hon var i vecka 20 när sonen, som fått namnet Jack, dog i hennes mage. Hon har pratat en del om den djupa sorgen efter missfallet, bland annat i ett öppet brev.

Foto: TT

Annons