Carina Berg visar upp gravidmagen

10 dec, 2020 
AvElin Jonsson
AvEmelie Tholin
Carina berg visar upp gravidmagen – och berättar om oron.
I samma veva som Carina Berg bekräftar att graviditeten går som den ska på Instagram, berättar hon i sitt tv-program att hon inte tar den här graviditeten för givet – eftersom hon är 40 plus.
Annons
Det här är bästa åldern att bli mamma – enligt forskning
Det här är bästa åldern att bli mamma – enligt forskning

Sedan tidigare vet vi ju att tv-profilen Carina Berg och hennes fotbollsspelande make Erik Berg väntar barn nummer två! Det var i slutet på oktober som de annonserade den härliga nyheten om att den lilla bebisen kommer lagom till våren. Så lilla sonen Otto som paret har tillsammans kommer nu bli storebror inom kort.

Carina Berg har tidigare varit väldigt öppen med att lyckan över sonen Otto varit total, eftersom det krävdes många gravid-försök innan just han fastnade kvar i magen.

Carina Berg om graviditeten: ”Jag tar inte detta för givet”

Och nu uppdaterar Carina Berg sina följare med en fin bild på nya bebismagen på Instagram vilket tydligt hintar om att graviditeten går som den ska. Eftersom att Carina Berg är 40 plus, så var hon väldigt nervös inför besöket hos barnmorskan under sin nuvarande graviditet.

– Vi har ju både bra och dåliga erfarenheter av just det där kub-testet som man gör i vecka tolv, säger Carina Berg i ett avsnitt av Bergs Drömkåk på Kanal 5 och fortsätter:

Annons

– En gång så var det ju Otto, och då var det ju helt fantastiskt. Men gången innan det så var det en bebis som inte levde, då vi kom dit och skulle bara kontrollera att allt var bra. Så jag hade ganska hög puls nu, och jag ville som säga till barnmorskan att ”jag tar inte det här för givet nu”.

Skiljer 1 år och 3 månader mellan Otto och nya bebisen

Carina Berg som snart då blir trebarnsmamma förklarar att hon tror hennes kropp slappnade av mer nu, efter sonen Otto kommit till världen.

– Han var ju så planerad du vet, fortsätter Carina Berg att förklara och refererar till lilla sonen Otto som hon håller i famnen, och säger:

– Och vi höll ju på, och försökte och försökte och försökte och misslyckades såhär. Sen gled den här lillasyskonet in nu och bara lade sig där. Så det blir ett år och tre månader mellan Otto och lillasyskonet, säger Carina Berg och konstaterar att hon måste gå och spy.

Carina Berg är tacksam över sina ”gamla tant-ägg”

Makarna Carina och Erik Berg är såklart överlyckliga över graviditeten, och båda häpnas över att lille Otto – ska blir storebror.

Annons

– Men jag är så glad och så tacksam över min kropp, och dom här gamla tant-äggen, att dom funkar, slår Carina Berg fast samtidigt som maken Erik Berg förklarar att han har svårt att sätta ord på lyckan han nu känner inför graviditeten. Men han får fram:

– Lilla Otto-fisen ska bli en storebror. Men herregud vad jag längtar efter den bebisen!

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Annons
Innehåller annonslänkar