Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Britney Spears ryter ifrån mot Christina Aguilera efter obekväma frågan

20 nov, 2021 
AvJessica Rådne
britney spears och christina aguilera
Britney Spears och Christina Aguilera go way back. Kanske är det därför Britney nu reagerar så kraftfullt på att Christina dukar vid reporterns fråga om henne.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 snackisar från veckan som har gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som har gått

För en vecka sedan stod det klart att Britney Spears förmyndarskap avslutats efter 13 års tid. Britney har sedan länge använt sociala medier för att uttrycka sin syn på den utdragna processen.

”Ärligt talat, jag häpnar fortfarande varje dag jag vaknar över hur min familj och förmyndarskapet kunde göra vad de gjorde mot mig !!!! Jag är van vid att vara lugn inför familjen och hålla käften ... men inte den här gången ... jag har INTE GLÖMT”, skrev Britney på Instagram strax efter domslutet.

Mängder av kändisar har i dagarna gått ut och visat sitt stöd för Britney, men Christina Aguilera tog i helgen en annan väg vilket nu gjort Britney förbannad.

Se Christina Aguilera ducka frågan om Britney Spears

Det är under ett framträdande på röda mattan vid Latin Grammy Awards i Las Vegas som Christina Aguilera gladeligen berättar om sin kommande platta och planer för framtiden. Hon står framför en stor skara reportrar när en av dem frågar:

Annons

– Har du haft någon kontakt med Britney?

Christina vänder sig då med ängslig blick mot sin publicist som snabbt rycker in och säger:

– Nej, vi kommer inte svara på det.

– Jag kan inte..., säger Christina och gör en ledsen min. Samtidigt tar publicisten tag i Christina och leder henne bort från pressuppbådet.

– …men jag är glad för henne, säger Christina innan hon vänder ryggen och går därifrån.

På Instagram story kommenterar Britney agerandet, och hon skräder inte orden.

Lady Gaga tog sig tid att svara

skärmdump från britney spears instagram story med christina aguilera
Britney Spears ryter ifrån mot Christina Aguilera på Instagram story.

”Jag älskar och beundrar alla som stöttat mig. Men att vägra prata när du vet om sanningen är lika med en lögn!!!”, skriver Britney när hon lägger upp ett videoklipp på Christina Aguileras snack på röda mattan.

Annons

”Efter 13 år av fångenskap i ett korrupt våldsamt system, varför är det så svårt för människor att snacka om??? Jag är den som gick igenom alltihop!!!”, fortsätter Britney.

I sitt nästa inlägg på story visar Britney istället upp ett exempel på någon som visst vågat beröra ämnet; Lady Gaga.

Britney Spears tackar för stödet

skärmdump från britney spears instagram story med lady gaga
Britney Spears tackar Lady Gaga på Instagram story.

”Tack till dig Lady Gaga för att du på ett genuint vis tog dig tid att säga någonting så fint. Du rörde mig till tårar!!! Jag älskar dig!!!”, skriver Britney över ett klipp från när Lady Gaga intervjuas på röda matan vid premiären av nya filmen House of Gucci.

Så här låter Lady Gagas svar till reportern som frågat om hennes syn på nyheten om Britney Spears avslutade förmyndarskap:

– Jag har betraktat detta under en lång tid och sättet på vilket hon har behandlats i den här industrin är väldigt fel, och sättet på vilket kvinnor behandlas i musikindustrin är någonting jag önskar skulle förändras, säger Lady Gaga.

– Jag tror att hon för alltid kommer att vara en inspiration för kvinnor och för människor över hela världen. Jag betraktade henne som en ung kvinna och jag betraktar henne fortfarande. Hon är galet talangfull. Hon är otroligt inspirerande. Och jag är så glad att vi får fira idag att hon får ta sig an ett nytt liv. Hon står bakom sin egen frihet. Hon har slitit hårt för den här stunden och jag hoppas att hon känner det, säger Lady Gaga om Britney.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons