Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Britney Spears svar på att Millie Bobby Brown vill spela henne

14 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Millie Bobby Brown och Britney Spears
Stranger Things-skådespelaren Millie Bobby Brown berättade nyligen att hon drömmer om att skildra Britney Spears i en biopic. Nu svarar Britney på önskemålet – och är inte övertygad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Stranger Things-skådisarnas bästa looks på röda mattanBrand logo
Se Stranger Things-skådisarnas bästa looks på röda mattan

Millie Bobby Brown slog igenom redan som 12-åring med sin insats som Eleven i succéserien Stranger Things. Efter genombrottet blev Millie även nominerad till flera stora priser för sin prestation. Bland annat nominerades hon till två Emmys för Bästa kvinnliga biroll, samt vann kategorin Bästa skådespelarinsats i en ensemble på Screen Actor Guild Awards. Och med en lysande skådespelarkarriär framför sig, så har den idag 18-åriga Millie några drömroller på sin bucket list, där en är att få spela Britney Spears.

Millie Bobby Brown om drömrollen

I The Drew Barrymore Show fick Millie Bobby Brown nyligen frågan vad hon drömmer om att göra i framtiden som producent eller skådespelare.

Annons

– Jag skulle så gärna vilja spela en riktig person, och då är det Britney Spears jag främst hade velat porträttera, berättade Millie.

– Först och främst är det nog för att jag känner att jag kan relatera till hennes historia. Jag växte upp i rampljuset och har sett mycket av hennes videos och intervjuer från när hon var yngre, och dina också, sa Millie och riktade sig till Drew Barrymore som också växte upp som barnstjärna.

– Jag kan känna igen mig i det här att man letar efter ord, som jag sett i intervjuerna. Och jag känner inte Spears, men när jag ser gamla bilder av henne så känner jag att jag skulle kunna berätta hennes story på rätt sätt, och genom hennes perspektiv.

Britney Spears om en biopic

Efter Millies intervju med Drew Barrymore så har Britney Spears tagit tillfället i akt att kommentera önskan om en biopic. I ett inlägg på Instagram skriver hon att hon fått flera förfrågningar om att göra en film om sitt liv, men att det inte är aktuellt.

”Jag har hört att det är många som vill göra en film om mitt liv... men hallå jag är inte död än!” skriver Britney Spears på Instagram.

Källa: Elite Daily, Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons