Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Britney Spears har färgat håret rosa

11 maj, 2021 
AvJessica Rådne
britney spears
”It’s Britney, B****!” Stjärnan som nyligen röt ifrån mot alla som profiterar på hennes livsöde, visar nu vart skåpet ska stå med en ny rosa look.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Britney Spears nu och dåBrand logo
Britney Spears nu och då

Under våren har två uppmärksammade dokumentärer om Britney Spears liv släppts till allmän beskådan. Först ut var New York Times Framing Britney Spears som handlade om hur artisten påverkats av sitt kändisskap och utnyttjats av personer i sin närhet. I den uttalade sig medlemmar ur Free Britney-rörelsen, fans som vill att stjärnans pappas förmyndarskap ska hävas.

Nu har även BBC-doumentären The Battle for Britney: Fans, cash and a conservatorship släppts, och Britney själv är märkbart irriterad.

Britney Spears ryter ifrån

På Instagram postade Britney nyligen ett syrligt inlägg som löd:

”Så många dokumentärer om mig i år, med andra personers uppfattning om mitt liv... Vad ska jag säga... Jag är djup smickrad! De här dokumentärerna är hyckleri... De kritiserar media och gör sen samma sak själva?”, skrev hon och fortsatte:

Annons

”Jag tror att världen är mer intresserad av det negativa! Varför ta upp de mest negativa och traumatiska stunderna i mitt som var evigheter sen?”, skrev Britney och konstaterade att hon hellre dansar loss.

Rosa hår och leopardmönstrad catsuit

Nu tycks vreden ha lagt sig något, men det hindrar inte Britney Spears från att posta inlägg med sting.

En av de senaste posterna Britney lagt upp för sina nära 30 miljoner följare föreställer henne själv i en leopardmönstrad kroppsstrumpa. Visst är den fräsig, men det som fått fansen att riktigt hicka till och utbrista i glädjetjut är att deras favoritartist har färgat håret rosa!

”Min kissemiss älskar att bitas. Var försiktiga damer och herrar!!!!!”, skriver Britney intill bildspelet.

En riktigt härlig look, eller vad säger du?

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons