Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Britney Spears färgar håret lila: ”Inte säker på om jag gillar det”

24 jan, 2022 
AvJessica Rådne
britney spears
Britney Spears lever life sedan förmyndarskapet avslutades. Nu visar hon upp ett nytt lila hårsvall.
Annons
TV: 10 Kändisar som får oss att vilja färga håret rosaBrand logo
TV: 10 Kändisar som får oss att vilja färga håret rosa

Popikonen Britney Spears, 40, har längtat efter sin frihet. Under 13 års tid levde hon med förmyndare som fattade hennes personliga beslut gällande allt från ekonomi till hälsa och medicinska åtgärder. Nu har stjärnan fått fria tyglar att ta hand om sig själv, och det har resulterat i en ny hårfärg.

Poserar med lila frisyr

Britney Spears använder sedan länge sin sociala medier för att kommunicera till fans och omvärld. Det är på Instagram som hon inför nära 40 miljoner följare nu visar upp sin nya look. I en video som Britney själv spelat in framför spegeln, poserar popstjärnan i kort svart klänning, röda knähöga boots, och lila kalluffs.

Annons

”Här är jag med lila hår”, skriver hon och postar en rad emojis som rycker på axlarna/himlar med ögonen.

”Jag är uttråkad, Ok???”, fortsätter hon. ”Väldigt uttråkad så min nageltjej sa gör det!!!!”

Britney konstaterar att hon är tveksam till resultatet av sitt vågade färgval.

”Tjejen… Jag gjorde det men är inte säker på om jag gillar det men hey… Här är jag i en miniklänning för 100 dollar och mina stövlar”, skriver hon.

Videoklippet ackompanjeras av Cindy Laupers hitlåt Girls Just Want To Have Fun.

Britney Spears i rosa och rött hår

Det är inte första gången som Brittan experimenterar med sin hårfärg. På galan Teen Choice Awards 2015 dök Britney upp med ett färgglatt svall som gick i tonena turkos, blå och lila. Ett riktigt ”sjöjungfruhår”, om du så vill.

britney spears 2015
Britney Spears på röda mattan under Teen Choice Awards 2015.

Detta tycks stjärnan själv ha glömt bort för i maj 2021 visade hon upp ett rosa barr på Instagram och skrev att ”För första gången har jag färgat mitt hår i en stark färg så va fan… Rosa är hett om jag får säga det själv!!!!” Hon passade även på att räkna upp kändiskollegor som inspirerat henne så som Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker och Bella Thorne.

”Varför känner jag mig som Bella Thornes tvilling med rosa hår?!?!?!”, skrev stjärnan.

Några månader senare, i september i fjol, förlovade sig Britney med sin pojkvän Sam Asghari. I samband med det postade hon en video på Instagram där hon flashar den stora förlovningsringen plus rockar en kostare frisyr med röda slingor.

Foto: TT

Källa: Teen Vogue

Se också: Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paretBrand logo
Se också: Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paret

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons