Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Britney Spears är gravid – väntar sitt tredje barn

12 apr, 2022 
AvElin Jonsson
britney spears och sam asghari väntar barn
Nu berättar världsstjärnan Britney Spears att hon väntar sitt tredje barn!
Samtidigt går maken Sam Asghari ut och berättar om lyckan över att bli pappa.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paretBrand logo
Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paret

Nu berättar Britney Spears, 40, på sina sociala medier att hon väntar sitt tredje barn.

”Jag gick ner i vikt inför min resa till Maui, bara för att gå upp det igen. Jag tänkte: Men gud, vad har hänt med min mage? Så min make sa att jag nog var mat-gravid, så ja jag tog ett graviditetstest... Och ja...”

”...jag ska få barn”, meddelar artisten på sin Instagram nu till mångas lycka. Under inlägget strömmar lyckönskningar in där fans och följare gratulerar Britney Spears till hennes kommande tredje barn.

Sedan tidigare har Britney Spears tonårssönerna Preston, 16, och Jayden, 15, tillsammans med ex-maken Kevin Federline, 44.

Annons

Britney Spears om förlossningsdepressionen

Vidare i inlägget tar Britney Spears upp hennes komplikationer vid hennes tidigare graviditeter, där hon nu berättar att hon drabbades av förlossningsdepression.

”Det var hemskt... och kvinnor pratade inte om det då... vissa ansåg att det var farligt om en kvinna klagade på det med en bebis i magen. Men nu pratar kvinnor om det varje dag”, skriver hon och gör klart att hon ska hålla kroppen vaken med hjälp av yoga.

Hon uppger även att hon nu kommer hålla sig mer hemma, då hon inte vill att paparazzis ska tjäna pengar på hennes växande bebismage.

Den glada nyheten om graviditeten kom bara månader efter det att Britney Spears blivit fri sitt förmyndarskap i november 2021.

Sam Asgharis första ord om faderskapet

Sedan 2016 kilar Britney Spears stadigt med sin kära make Sam Asghari, 28, och även han publicerar på sociala medier:

”Giftermål och barn är en naturlig del i en stark relation fylld med kärlek och respekt. Faderskapet är något som jag alltid sett fram emot, och det är inget jag kommer ta för givet. Detta är det viktigaste jobbet jag någonsin tar på mig!”, skriver Sam Asghari på Instagram samtidigt som han delar med sig av en familj med lejon.

Sam Asghari berättar om lyckan inför faderskapet.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons