Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Britney Spears: ”Blev slagen i ansiktet”

07 jul, 2023 
AvLinda Strömbäck
Britney Spears
Nyligen kom uppgifter om att Britney Spears blivit slagen på en restaurang i Las Vegas. Popstjärnan ska ha gått fram till en NBA-spelare för att ta en fanbild, och istället blivit attackerad av hans säkerhetsvakt. Här är allt vi vet om händelsen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nuBrand logo
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nu

Britney Spears har gjort en polisanmälan. Stjärnan gick nämligen fram till NBA-spelaren Victor Wembanyama på en restaurang tidigare i veckan, och till sin förvåning fick hon ett slag i ansiktet av basketspelarens säkerhetsvakt, skriver stjärnan på Instagram.

Britney Spears: ”Blev slagen i ansiktet”

I en story på Instagram öppnar nu Britney Spears upp om händelsen som ägde rum i onsdags. Hon skriver att traumatiska händelser inte är något hon är främmande för, och att hon fått sin beskärda del av dem genom livet. Hon berättar sedan att hon gått fram till basketspelaren Victor Wembanyama efter att hon sett honom på sitt hotell i Las Vegas.

Annons

”Sedan såg jag honom ytterligare en gång i restaurangen på ett annat hotell. Så jag bestämde mig för att gå fram till honom och gratulera framgångarna. Det var högljutt så jag knackade honom på axeln för att få hans uppmärksamhet. Jag är även medveten om basketspelarens uttalande om att jag ”tog tag i honom bakifrån”, men jag knackade honom som sagt bara på axeln. Hans säkerhetsvakt slog mig då i ansiktet, framför en massa folk. Jag åkte nästan i marken och mina glasögon slogs av mitt ansikte.” skriver Britney.

NBA-spelarens svar på händelsen

Efter att nyheten nått ut har även Victor Wembanyama kommenterat händelsen i media. Han berättar att han gått i en folkmassa och att hans säkerhetsteam sagt åt honom att fortsätta gå när folk ropade hans namn. Han berättar att en person då tagit tag i honom bakifrån, men inte sett mer av händelsen eftersom vakterna bett honom att fortsätta gå.

”Hon tog tag i mig bakifrån, så jag vet bara att säkerhetsvakterna knuffade bort henne. Jag vet inte hur mycket kraft de använde för att knuffa bort henne. Jag stannade inte heller för att titta utan jag gick iväg och hade en trevlig middag.” säger Victor Wembanyama och berättar att han inte heller förstod att det var Britney Spears som försökte få kontakt förrän flera timmar senare.

Victor Wembanyama.
Victor Wembanyama.

Britney Spears: ”väntar på en ursäkt”

Britney Spears berättar om känslorna efter den dramatiska händelsen och säger att hon själv ofta blir omsvärmad av fans – men att ingen blivit slagen av hennes vakter.

Annons

”Den här händelsen är superpinsam att berätta om, men den har redan läckt ut. Däremot tycker jag att det är viktigt att dela med mig om den här händelsen och uppmana offentliga personer att vara förebilder och behandla människor med respekt. Fysiskt våld är alldeles för vanligt i vår värld, och sker ofta bakom stängda dörrar. Jag står bakom alla offer och känner med dem.”

”Jag väntar fortfarande på att få en offentlig ursäkt från spelaren, hans säkerhetsteam och deras organisation. Och jag hoppas att jag kommer få en...” skriver Britney och tackar för stödet hon fått efter händelsen samt tackar Las Vegas polisstation för deras insats.

Källa: People

Foto: TT, Instagram

Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna härBrand logo
Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna här

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons