Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Brita Zackari, Felix Sandman och Farah Abadi leder Musikhjälpen 2020

12 nov, 2020 
AvElin Jonsson
AvEmelie Tholin
Här är programledarna för Musikhjälpen 2020
Nu vet vi vilka som kommer få leda tittare och lyssnare igenom 144 timmars sändning från den välkända glasburen och Musikhjälpen. Artisten Felix Sandman, programledaren Brita Zackari och radioprofilen Farah Abadi!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
De ska leda Musikhjälpen 2020Brand logo
De ska leda Musikhjälpen 2020

Nu är årets programledare för Musikhjälpen 2020 avslöjade! Först ut är Sveriges Radio-profilen Farah Abadi som vi sett i glasburen tre år tidigare. Med henne i programmet kommer vi att se Brita Zackari och Felix Sandman, som båda gör debut i Musikhjälpen.

”Så jävla taggad på MH20”, skriver Felix Sandman på sin Instagram-story bara minuter efter avslöjandet. Felix Sandman har gästat Musikhjälpen varje år sedan 2014 – men nu blir det alltså första gången som programledare.

Brita Zackari känner många igen efter sin medverkan i diverse olika SVT-produktioner, och hon bloggar även här på Elle.

– Jag är otroligt peppad och hedrad över att få detta uppdrag särskilt ett år som detta, när vårt behov av gemenskap och samhörighet är större än någonsin. Musikhjälpen är ju det trygga skepp som varje år ger en hoppet om mänskligheten tillbaka, med massor av engagemang som verkar samla nästan hela landet kring ett och samma mål, säger Brita Zackari i ett pressmeddelande enligt Dagens Nyheter.

Annons

Veteranen Farah Abadi som suttit i buren innan och nu slår av sitt fjärde år, är trots allt lite nervös inför uppdraget som håller på mellan 14-20 december.

– Det är lika pirrigt och nervöst som första gången. Kanske ännu mer i år då vi inte riktigt vet vad vi kliver in i på grund av corona men på något sätt är det också skönt. Något återkommande och tryggt som Musikhjälpen, som håller sällskap, underhåller och skapar eftertanke, säger Farah Abadi om årets medverkan i Musikhjälpen.

Temat för den trettonde upplagan av Musikhjälpen är: Ingen människa ska lämnas utan vård.

Foto: Sveriges radio

LÄS MER:

Musikhjälpen 2020: Nu kommer glasburen till Norrköping

Julklappar till julklappsspelet som alla faktiskt vill ha

Nu kommer säsong två av Hjem til jul – kolla in trailern!

Annons