Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Bridgerton Säsong 2 kommer handla om Meghan och Harry

31 mar, 2021 
AvMoa Alfredsson
Det finns paralleller mellan Bridgerton och Meghan och Harry i nya säsongen!
Bridgerton säsong två kommer innehålla paralleller till Harry och Meghan. Det avslöjar en av seriens skådisar. Och nu längtar vi ännu mer efter fortsättningen på kostymdramat.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Elle Pop avsnitt två: Meghan och Harry, nya influenser-trenden och ny säsong av ParadiseBrand logo
Elle Pop avsnitt två: Meghan och Harry, nya influenser-trenden och ny säsong av Paradise
Elle Pop med Louise Åström och Helle Schunnesson

I väntan på andra säsongen av succéserien Bridgerton håller vi öron och ögon öppna för allt som kan komma att avslöja vad seriens kommande säsong kommer att handla om. Och nu har vi fått ytterligare en pusselbit.

Skådisen bakom Lady Danbury avslöjar detaljerna om nya säsongen

Adjoa Andoh, som spelar publikfavoriten Lady Danbury, berättade i en intervju med Entertainment Tonight att framtiden för nygifta Simon och Daphne kommer påminna om några andra kungligheter som vi väl känner till. Skådespelerskan avslöjade att säsong två av Bridgerton kommer dra paralleller till omtalade prins Harry och Meghan Markle.

Lady Danbury avslöjar detaljer om säsong 2 av Bridgerton

Det var när Adjoa pratade om hur vi kommer få följa Simon och Daphne som nyblivna föräldrar som skådisen tog upp det engelska kungliga paret.

Annons

– Jag får inte säga så mycket som du vet, men jag antar att det vi vet med säkerhet är att de är gifta nu. De är nygifta och har precis fått en bebis så det är mycket för de unga tu att ta in. Jag menar Harry och Meghan – hur är det egentligen att ha en nyfödd bebis? Hur påverkar det er som ungt par när ni får ett barn?

Duke och duchess kommer få liknande problem som verklighetens kungliga par

Och som alla vet, tack vara Oprah, har det inte varit lätt för Harry och Meghan som stått i centrum för mycket kungligt drama. Och det verkar som att Bridgertons romantiska duo kan komma att möta liknande problem.

Bridgertons andra säsong kommer dra paralleller till Meghan och Harry!

– Jag tror att vi kommer få se hur Phoebe och Rege's karaktärer, Daphne och Simon, navigerar att vara förälskade samtidigt som de också har ett nyfött barn att ta hand om. De kommer behöva navigera och förhandla med varandra men också med deras respektive familjer och sociala kretsar, berättade Adjoa och fortsatte:

– Ja, alltså det kommer att bli minst sagt intressant. Och om man tittar till Simon, hur är man en bra pappa till någon när man aldrig har haft en pappa själv?

Det verkar alltså som att det minst sagt finns material till en händelserik säsong två – som utifrån vad vi redan vet kommer hålla oss fastklistrade framför skärmen!

Foto: TT

Annons