Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Bradley Cooper och Irina Shayk återförenade – det här är anledningen

16 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Bradley Cooper och Irina Shayk
Bradley Cooper och Irina Shayk var ett par i fyra år innan de gjorde slut. Nu uppges paret hittat tillbaka till varandra efter tre år isär – och planerar att skaffa ett till barn tillsammans.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker du kanske inte visste om Irina ShaykBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Irina Shayk

A star is born-skådisen Bradley Cooper och stjärnmodellen Irina Shayk träffades 2014. Två år efter mötet kom nyheten att paret väntade sitt första barn tillsammans, och bara månader senare dök Irina upp på röda mattan med en smaragdgrön ring på sitt ringfinger – vilket skvallrade om en potentiell förlovning.

2017 fick paret dottern Lea De Seine, men strax efter dotterns tvåårsdag, rapporterade People att Bradley och Irina separerat. Enligt sajten ska paret försökt hålla ihop för sin dotters skull, men insett att de inte längre var lyckliga tillsammans.

Annons

Nu, tre år senare, ska paret återförenats.

Bradley och Irina vill skaffa ett till barn

Under åren som följt har Bradley och Irina haft gemensam vårdnad om dottern Lea, och tillbringat mycket tid tillsammans trots att de inte längre varit ett par. Senast i september syntes de tillsammans på en semesterresa. Vilket kan ha bidragit till parets nyfunna gnista.

– Det var en riktig familjeresa och de funderar på att bli tillsammans igen. Irina vill så gärna ge sin dotter ett syskon, berättade en källa för Page Six.

– Ingen av dem har varit i ett seriöst förhållande sedan uppbrottet och de vill båda väldigt gärna ha ett barn till. Det är inte som Bennifer 2.0, där de aldrig slutat tänka på varandra, utan snarare ”varför inte?”. De kommer ändå alltid ha varandra i sina liv oavsett eftersom de har ett gemensamt barn.

Annons

Enligt en annan källa till Page Six ska paret påbörjat planerna att att utöka familjen.

– Bradley är redo att skaffa ett till barn. De försöker att bli gravida, berättade källan.

Bradley och Irinas återförening

Enligt People ska Bradley Cooper och Irina Shayk börjat hittat tillbaka till varandra efter att de utforskat singellivet på varsitt håll.

– Irina gillar verkligen att umgås med Bradley. Hon älskar honom supermycket och älskar att se honom med deras dotter. Han är en fantastisk pappa och hon vill bara att de ska bli tillsammans igen, berättade en källa till sajten.

Annons

I början av november la även Irina Shayk upp en bild på Instagram, vilket fick fansen att spekulera i parets återförening. På bilden syntes nämligen Irina på en halloweenfest, där man antog att mannen, vars knä hon satt i, var Bradley Cooper.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons