Blake Livelys oväntade gravidavslöjande – väntar fjärde barnet

Blake Livelys oväntade gravidavslöjande – väntar fjärde barnet

Blake Lively och Ryan Reynolds väntar sitt fjärde barn! Det annonserade skådespelaren när hon dök upp gravid på röda mattan under torsdagskvällen.
16 september, 2022
Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblick
1:30

Efter reklamen: Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblick

(1:30)

Slå på ljud

Blake Lively och Ryan Reynolds väntar sitt fjärde barn! Det annonserade skådespelaren när hon dök upp gravid på röda mattan under Forbes power women summit, iklädd en glittrig blåsa.

– Jag gillar att skapa saker. Oavsett om det handlar om att baka, historieberättande, affärer eller människor. Jag gillar bara att skapa, säger den gravida Blake till E News.

blake lively gravid

Blake Lively

Har avslöjat graviditet på röda mattan tidigare

Blake Lively och Ryan Reynolds är idag föräldrar till tre flickor, James, 7, Inez, 5, och Betty, 2.

Det är inte första gången som Blake Lively annonserar en graviditet på röda mattan. När hon var gravid med familjens minsting Betty 2019 dök hon också upp med en oväntad gravidmage på röda mattan under premiären av Pokémon Detective Pikachu.

Blake Lively gravid

Blake Lively när hon först visade upp sin tredje graviditet.

Ryan Reynolds om att vara pappa till tre

Om det blir ännu en dotter i barnskaran återstår att se, men i en intervju med Access 2020 slog Ryan fast att han älskar att vara pappa till tre tjejer.

– Jag har tre döttrar, något som jag aldrig kunnat föreställa mig. Jag kommer från en familj med nästan bara killar. Jag har tre äldre bröder. Så för mig har det verkligen varit överväldigande att få tre döttrar och jag har älskat varje sekund av det.

Här är kändisarna som väntar barn 2022

– Inget skämt, de är de mest rimliga människorna som jag känner. Om något konstigt eller läskigt händer i mitt liv så är de dem första som jag skulle luta mig mot. De är så kloka och starka, så lugna och så modiga, berättade vidare.

Foto: TT

7 kändisar som använder ett påhittat namn
1:39

Efter reklamen: 7 kändisar som använder ett påhittat namn

(1:39)

Slå på ljud