Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Blake Livelys oväntade gravidavslöjande – väntar fjärde barnet

16 sep, 2022 
AvSaga Pettersson
Blake Livelys oväntade gravidavslöjande – väntar fjärde barnet
Blake Lively och Ryan Reynolds väntar sitt fjärde barn! Det annonserade skådespelaren när hon dök upp gravid på röda mattan under torsdagskvällen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblickBrand logo
Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblick

Blake Lively och Ryan Reynolds väntar sitt fjärde barn! Det annonserade skådespelaren när hon dök upp gravid på röda mattan under Forbes power women summit, iklädd en glittrig blåsa.

– Jag gillar att skapa saker. Oavsett om det handlar om att baka, historieberättande, affärer eller människor. Jag gillar bara att skapa, säger den gravida Blake till E News.

blake lively gravid
Blake Lively

Har avslöjat graviditet på röda mattan tidigare

Blake Lively och Ryan Reynolds är idag föräldrar till tre flickor, James, 7, Inez, 5, och Betty, 2.

Annons

Det är inte första gången som Blake Lively annonserar en graviditet på röda mattan. När hon var gravid med familjens minsting Betty 2019 dök hon också upp med en oväntad gravidmage på röda mattan under premiären av Pokémon Detective Pikachu.

Blake Lively gravid
Blake Lively när hon först visade upp sin tredje graviditet.

Ryan Reynolds om att vara pappa till tre

Om det blir ännu en dotter i barnskaran återstår att se, men i en intervju med Access 2020 slog Ryan fast att han älskar att vara pappa till tre tjejer.

– Jag har tre döttrar, något som jag aldrig kunnat föreställa mig. Jag kommer från en familj med nästan bara killar. Jag har tre äldre bröder. Så för mig har det verkligen varit överväldigande att få tre döttrar och jag har älskat varje sekund av det.

Annons

– Inget skämt, de är de mest rimliga människorna som jag känner. Om något konstigt eller läskigt händer i mitt liv så är de dem första som jag skulle luta mig mot. De är så kloka och starka, så lugna och så modiga, berättade vidare.

Foto: TT

7 kändisar som använder ett påhittat namnBrand logo
7 kändisar som använder ett påhittat namn

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons