Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Blake Lively postar privata gravidbilder – för att få bort paparazzis

19 sep, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Blake Lively
Skådespelarparet Blake Lively och Ryan Reynolds väntar sitt fjärde barn.
Nu väljer hon att stilla alla paparazzis nyfikenhet genom att själv lägga upp bilder på sin gravidmage.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se också: Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblickBrand logo
Se också: Här är Blake Lively och Ryan Reynolds bästa stilögonblick

Förra veckan avslöjade Blake Lively, 35, att hon och maken Ryan Reynolds, 45, ska få tillökning. Och det berättade hon på röda mattan under Forbes power women summit, där hon dök upp iklädd en glittrig blåsa.

– Jag gillar att skapa saker. Oavsett om det handlar om att baka, historieberättande, affärer eller människor. Jag gillar bara att skapa, sade hon till E News.

Paret har tre barn sedan tidigare: Betty, 2 år, Inez, 5, och James, 7. När de skulle berätta för världen om minstingens blivande ankomst dök Blake Lively också upp med en oväntad gravidmage på röda mattan. Det var under premiären av Ryan Reynolds film Pokémon: Detective Pikachu 2019.

Blake Lively träffade sin blivande make på inspelningen av <i>Green lantern</i> 2010. De började att dejta året därpå, och gifte sig 2012.
Blake Lively träffade sin blivande make på inspelningen av Green lantern 2010. De började att dejta året därpå, och gifte sig 2012.

Blake Livelys privata gravidbilder

Efter det senaste gravidbeskedet har paparazzis slagit upp läger utanför parets hem för att kunna ta bilder på den blivande fyrabarnsmamman, något som hon tröttnat på. Det skriver skådespelaren på Instagram och delar därför med sig av ett gäng bilder – för att bli av med dem.

Annons

“Här har ni bilder på gravida mig så att de 11 personerna som sitter utanför mitt hem och väntar på att få en glimt kan lämna mig ifred. Ni skrämmer mig och mina barn”, skriver Blake Lively på Instagram och fortsätter:

“Tack till alla er andra för all kärlek och respekt och tack till alla som fortsätter att avfölja konton och publikationer som delar bilder på barn. Det är ni som sitter på makten mot dem. Och tack till all media som har som policy att inte visa barn. Ni gör all skillnad i världen”.

Blev förföljd av fotograf

Det här är inte första gången som Gossip girl-skådisen tar ton mot närgångna paparazzis. Förra sommaren publicerade en tabloid bilder på mamman och hennes tre barn när de var ute på promenad.

Annons

På montaget syns hon skjutsa barnvagnen med en hand samtidigt som håller en av döttrarna i famnen, och samtidigt vinkar till fotografen.

“Ni redigerar dessa bilder så att det ska se ut som att jag glatt vinkar. Men det är vilseledande. Det som egentligen hände är: Mina barn blev förföljda av en man hela dagen. Han hoppade fram. Sen gömde han sig”, skrev hon på tidningens Instagram, och berättade vidare att hon försökte konfrontera mannen som sprang iväg för att dyka upp igen vid nästa kvarter.

“Gör ni någon bakgrundskoll på fotograferna som ni anlitar för att förfölja barn? Vad är er moral här? Det skulle jag vilja veta. Eller bryr ni er helt enkelt inte om barnens säkerhet?”, frågade hon tidningen som senare raderade inlägget.

Se också: 5 gånger skådespelare klätt sig exakt som sina tv-karaktärerBrand logo
Se också: 5 gånger skådespelare klätt sig exakt som sina tv-karaktärer

Foto: TT

Annons