Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Billie Eilish visar sin nya tatuering på handen

06 okt, 2021 
AvJessica Rådne
billie eilish
Billie Eilish, 19, har tidigare sagt att fansen aldrig kommer få se hennes tatueringar. Vid premiären av nya James Bond-filmen skådades ett sprillans nytt verk på stjärnans hand.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Billie Eilish stilresa genom årenBrand logo
TV: Billie Eilish stilresa genom åren

I mars visade Bad guy-stjärnan Billie Eilish upp en ny look som fick fansen att jubla. Hon hade gått ifrån sin signaturfrissa neongrönt med svarta rötter, och istället satsat på ett platinablont svall. Sedan dess har en rad stilförändringar skett inför våra ögon. Billie älskar sina baggyplagg, men har utökat garderoben med vackra klänningar och korsetter. Hennes outfits i juninumret av brittiska Vogue är ett exempel på det, gräddbakelsen till klänning på årets MET-gala är ett annat.

Annons

När Billie nu gått på nya James Bond-filmens premiär är det en gaddning på vänsterhanden som väckt uppmärksamhet. Se den här!

Sticker fram under skjortärmen

I en intervju med Vanity Fair ifjol berättade Billie att hon hade skaffat sin första tatuering. Hon var samtidigt snabb med att tillägga att ingen någonsin skulle få se den då den satt på ett ställe som täcks av kläder.

Nu har Billie skaffat ytterligare en som kommer kunna synas desto mer, rapporterar Teen Vogue. Den sitter på vänstra handen och stack, i veckan som gick, fram under stjärnans skjortärm.

billie eilish på röda mattan
Billie Eilish tatuering på handen syntes på röda mattan, men hur långt upp på handleden sträcker den sig? Det vet vi inte ännu.

Det föreställer Billie Eilish nya gadd

Billie Eilish sjunger ledmotivet till senaste James Bond-rullen No Time to Die och närvarade i slutet på september vid världspremiären i Royal Albert Hall, London. Det var då som tatueringen kikade fram:

Annons
billie eilish tatuering på handen
Här ser vi tatueringens motiv, två änglabarn.

Tatueringen är i svartvitt och föreställer två änglabarn, ett blont och ett mörkhårigt. Då gadden inte syntes i sin helhet under Billies promenad på röda mattan kan vi inte säga exakt var den startar. Vad som gick att förstå från bilder är att den i vart fall går upp en bit över handen mot tummen.

Billie har inte själv postat om tatueringen i sociala medier. Hon har däremot lagt upp ett bildspel från premiären där hon och brorsan Finneas O’Connell bland annat fick äran att skaka tass med prins William och Kate Middleton.

Annons

”Nyper mig fortfarande i armen över att jag ens fått vara inblandad i den här filmen”, skriver hon om upplevelsen med 007.

Källa: Teen Vogue

Foto: TT

TV: 10 saker du vill veta om Billie EilishBrand logo
TV: 10 saker du vill veta om Billie Eilish

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons