Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Billie Eilish om sitt blonda hår – efter hårförändringen

21 maj, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Billie Eilish
Billie Eilish är back in black efter att ha varit blond ett tag.
Nu ser hon tillbaka på sitt ljusare hår.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Billie Eilish stilresa genom årenBrand logo
Billie Eilish stilresa genom åren

I början av förra året chockade Billie Eilish sina fan genom att färga håret blont. Under flera år hade hon ju burit sin ikoniska svarta och limegröna frisyr, men valde i samband med att hon presenterade sitt album alltså att byta look helt.

Eller chockade och chockade, många fans var ju beredda på att det skulle komma en ny frisyr från stjärnan eftersom hon skvallrat om det tidigare.

– Jag kommer att ändra det efter att dokumentären kommer ut. Det kommer att vara slutet på en era. Jag ska ge er en ny era, sade hon då med hänvisning till Billie Eilish: The world's a little blurry som släpptes på Apple tv+.

Annons

Rekordfrisyren

Henne inlägg om den blonda frisyren blev till råga på allt historiskt som det snabbaste någonsin att komma upp i en miljon likes.

Kort därpå visade hon också upp sig i en ny look. Hon hade plattat sitt blonda hår, och det gick hem hos fansen också den gången.

”Dags att välta Instagram. Ännu en gång”, löd en kommentar.

”Billie, du ser som en ängel”, tyckte en annan och en tredje skrev kort och gott:

”Mamma Mia!”.

I slutet av förra året gick Billie Eilish dock tillbaka till sitt mörka hår, något som hon så klart visade upp på sociala medier.

“Saknat mig?”, skrev hon på Instagram och visade upp det bruna håret som dock saknade de limegröna topparna.

Nya bilderna på Billie Eilish

Nu minns stjärnan tillbaka till de blonda tiderna. I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av ett gäng bilder där hon har sin gamla frisyr, och bjussar även på några nya foton.

”Några blonda grejer från min telefon till er”, skriver hon.

Billie Eilish frisör har tidigare berättat hur det gick till när hon färgade artistens hår.

– Processen är real när du gör det rätt. Det tog sex veckor att få bort det svarta utan att skada hennes hår, samtidigt som hon följde en strikt hårvårdsrutin. Vi älskade faktiskt alla stadier av att lyfta färgen, men slutresultatet blev hett, säger Lissa Renn.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons