Bilderna på Noomi Rapace och Victor Thell under filmfestivalen i Cannes

Bilderna på Noomi Rapace och Victor Thell under filmfestivalen i Cannes

Under filmfestivalen i Cannes i veckan var flera svenska ansikten på plats. Bland annat Noomi Rapace och hennes pojkvän Victor Thell.
Paret har fångats på flera kärleksfulla bilder ihop!
25 maj, 2022
TV: 5 saker om Noomi Rapace som du kanske inte visste
1:00

Efter reklamen: TV: 5 saker om Noomi Rapace som du kanske inte visste

(1:00)

Slå på ljud

Redan månader innan paret bekräftade sin relation hade dykt upp flera bilder på dem ihop under olika tillställningar. Det var artisten Victor Thell som i radio tidigare i år tog bladet från munnen och berättade att han och Noomi Rapace är ett par.

– Vi är tillsammans, sa Victor Thell i radioprogrammet Gry Forssell med Vänner i Mix Megapol samtidigt som han berättade att han var jättekär.

Men mer detaljer än så ville han inte bjuda på.

Victor Thell arbetar som musiker och utgör ena halvan av den Grammisvinnande duon Smith & Thell. Den andra halvan består av Maria Jane Smith, och tidigare var duon inte bara kollegor – utan också ett par. Men relationen mellan ex-paret är idag god, de har kul ihop och samarbetar fortfarande bra ihop på jobbfronten.

Svenska stjärnorna på filmfestivalen i Cannes

Visar sin kärlek på röda mattan

Efter att Victor Thell bekräftat sin relation med Noomi Rapace har paret dykt upp på än mer tillställningar ihop än innan, och den här gången bjuder de på mer kärlek på röda mattan.

Under våren har Noomi Rapace bland annat varit aktuell i Netflix-filmen Lamm, och med sig på premiärerna har hon haft pojkvännen Victor Thell.

Noomi rapace och victor Thell

Victor Thell och Noomi Rapace på premiären av filmen Lamm.

Under veckan har filmfestivalen i Cannes samlat filmvärldens elit, och på plats har vi sett flera svenska ansikten. Ett av dem är Noomi Rapace, som fångats på många otroliga bilder från veckan.

Och även denna gång fick pojkvännen Victor Thell följa med som sällskap, och likt tidigare har paret som nu börjat visa sin kärlek till varandra mer och mer, inte hymlat med sin kärlek.

Noomi rapace och victor Thell

Noomi Rapace och Victor Thell på plats i Cannes, fångade på bild i all hast.

På en av bilderna där paret poserar på röda mattan tittar de inte bara kärleksfullt på varandra, utan skrattar öven stort – och vi undrar, kan man se lyckligare ut?

Noomi rapace och victor Thell

När The Vanity Fair och Louis Vuitton hostade party befann sig paret på plats.

Noomi rapace och victor Thell

Och hallå – den här kärleken?

Mamma till sonen Lev Rapace

Noomi Rapace var tidigare gift med skådisen Ola Rapace, men efter ett par år som gifta skilde de sig 2011. Tillsammans har de sonen Lev, som nu hunnit bli 19 år gammal.

Foto: TT

Se också: Röda mattan i Cannes genom tiderna
2:42

Efter reklamen: Se också: Röda mattan i Cannes genom tiderna

(2:42)

Slå på ljud