Noomi Rapace och Victor Thell är ett par – berättar om relationen

noomi rapace och victor thell är ett par!

Efter månader av tissel och tassel går nu Victor Thell ut i Mix Megapol och bekräftar relationen med Noomi Rapace. Och han gör klart att han är jättekär!
08 februari, 2022
TV: 5 saker om Noomi Rapace som du kanske inte visste
1:00

Efter reklamen: TV: 5 saker om Noomi Rapace som du kanske inte visste

(1:00)

Slå på ljud

Vår svenska Hollywood-skådis Noomi Rapace, 42, är inte den som pratar bredvid mun, och efter skilsmässan med Ola Rapace har hon varit minst sagt fåordig om sina (eventuella) relationer.

Men efter en kyss på röda mattan under premiären av Noomi Rapace senaste rulle Lamb i Spanien var det många som slog fast att skådespelarens nya flamma inte var någon mindre än Smith & Thell-medlemmen Victor Thell, 30.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Och nu tar då Victor Thell bladet från munnen och i radioprogrammet Gry Forssell med Vänner i Mix Megapol bekräftar han relationen med den internationella superstjärnan Noomi Rapace.

– Vi är tillsammans, säger Victor Thell i programmet samtidigt som han gör klart att han är jättekär.

Dock vill han inte gå in på mer detaljer om relationen, och när han får frågan om hur länge de varit ett par svarar han kort och koncist:

– Haha, inga kommentarer.

Noomi och Victors relationer från förr

Nu är det tio år sedan som ex-makarna och det forna skådespelarparet Ola Rapace och Noomi Rapace valde att separera från varandra efter nio år som gifta. Under sin relation gav de liv till sonen Lev Rapace – som nu gått och fyllt 18 år.

Victor Thell och bandkollegan från det Grammisvinnande bandet Smith & Thell, Maria Jane Smith, 31, hade tidigare en relation, men idag är de varandras ex och relationen är trots detta väldigt god. Och de arbetar och har fortfarande kul tillsammans.

På gala under sommaren 2021 tillsammans med Victor Thell, som utgör till vardags ena halvan av popduon Smith & Thell.

Foto: TT/Instagram

Se också: 5 kändisar som designers vägrat klä genom åren
1:36

Efter reklamen: Se också: 5 kändisar som designers vägrat klä genom åren

(1:36)

Slå på ljud