Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Bilderna från Kelly Gales och Joel Kinnamans kärlekssemester i Italien

08 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
Bilderna från Kelly Gales och Joel Kinnamans kärlekssemester i Italien
En semester i det ljuvliga Italien? Kelly Gale och Joel Kinnamans bilder och videor från sin semester får oss nu att drömma oss dit!
Annons
VIDEO: Här är 8 kändisar som gift sig i korta bröllopsklänningarBrand logo
VIDEO: Här är 8 kändisar som gift sig i korta bröllopsklänningar

För fyra år sedan beslutade sig Joel Kinnaman och Cleo Kinnaman för att skilja sig. En av anledningarna bakom skilsmässan var att Cleo drogs till tjejer, även fast hon kände att hon och Joel hade en väldigt bra och fin relation.

– Trots att vi hade en sån fin relation. Trots allt det så kände jag samma grej gentemot kvinnor. Även efter fyra år, fem år. Det försvann aldrig, berättade Cleo i Bathina Philipsons podcast.

– Nu har jag accepterat mig själv. Men han är så fin så jag ville att det skulle funka. Men det har ingenting med honom att göra eller med oss. Det är det som är läggning, jag kan inte förklara det. Det är någonting man är född med.

Annons

Joel Kinnaman och Kelly Gale är förlovade

Idag lever Joel Kinnaman ihop med modellen Kelly Gale. I början av 2021 gick Joel ner på knä och friade – och Kelly svarade ja! Ett bröllop är nu i parets planering, men Joel gillar att hålla sitt privatliv för sig själv. Så om vi kommer att få mer detaljer om det kommande bröllopet återstår helt enkelt att se.

– Jag läser inte det som skrivs om oss. Och folk som känner mig vet att de inte ska visa oss det som skrivs. Det heter ju ”ignorance is bliss”, sa han i en intervju med Femina förra året.

Joel Kinnaman och Kelly Gales kärlekssemester i Italien

Men via Kelly Gales Instagram har vi fått en del inblick i parets relation de senaste dagarna – då de befunnit sig på en resa att avundas! På Instagram ser vi att paret precis befunnit sig i Positano i Italien, och i en video som Kelly har delat har paret fångat flera av sina otroliga stunder från resan. Idylliska, typiskt italienska, sådana. De har åkt båt, åkt vespa, ätit pizza och pasta, dykt från klippor – och hånglat.

Foto: Instagram

SE OCKSÅ: 8 kändispar som hållit sin kärleksrelation hemlig i flera årBrand logo
SE OCKSÅ: 8 kändispar som hållit sin kärleksrelation hemlig i flera år

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons