Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Cleo Kinnamans liv i Los Angeles efter skilsmässan från Joel

25 maj, 2022 
AvElin Jonsson
cleo-kinnaman-1
Nu har det gått flera år sen separationen från Hollywoodskådisen Joel Kinnaman, och Cleo Kinnaman lever livet i Los Angeles. Här är allt vi vet om henne idag!
Annons

I början av 2019 berättade Joel Kinnaman, 42, och dåvarande hustrun konstnären Cleo Kinnaman, 30, att de valt att gå skilda vägar. De gjorde klart att de fortfarande hyser stor kärlek för varandra, men att äktenskapet inte kunde fortgå eftersom Cleo Kinnaman kom fram till att det är kvinnor hon dras till.

– Jag hade nog inte haft så bra relationer innan Joel, och med honom hade jag min bästa relation någonsin. Men ändå kände jag att jag drogs till kvinnor.

Ex-paret på gala 2017.

Så är relationen mellan Joel och Cleo Kinnaman

Idag har Cleo och Joel Kinnaman trots skilsmässan en fin relation. Det hör inte till ovanligheten de tillsammans med Joel Kinnamans nya fästmö Kelly Gale åker på semester ihop.

Annons

– Vi är jättenära, han är min familj, sa Cleo Kinnaman i Bathina – en podcast förrförra året och slog fast att Joel Kinnaman är en oerhört viktig person för henne.

– Vi pratar och ses ganska ofta, förklarade Cleo Kinnaman då också.

Så lever Cleo Kinnaman idag

Både Cleo och Joel Kinnaman bor idag i Los Angeles. Där arbetar hon som konstnär, modell och tatuerare – och han som skådis.

Efter uppbrottet har Cleo Kinnaman dejtat en del, men under pandemin och karantänen var det lite snårigt, något hon berättade i podcasten Två meter dumheter. Men trots hårda regler, kunde hon få till till ett par dejter med en tjej under pandemin.

– Det var en tjej som jag träffade, då sågs vi ute på Soho-house för då var det fortfarande öppet.

– Men till andra dejten fick jag ju bjuda hem henne, och vi spelade brädspel och jag beställde veganmat för hon är vegan, sa Cleo Kinnaman i podcasten Två meter dumheter med Emilio Araya och Rosanna Charles som då var väldigt intresserade av Cleos dejtingliv.

Cleo Kinnamans klädkollektion

Cleo Kinnaman har många strängar på sin lyra. Inte bara att hon arbetar som modell, med konst och som tatuerare – nu kan hon även lägga till designer på cvt. I början av året presenterade Cleo Kinnaman nämligen sitt samarbete med NA-KD, där hon stod som designer bakom flertalet plagg och outfits.

Och några av hennes designade plagg och looks delade hon med sig av på sina sociala medier.

Cleo Kinnamans tatueringskonst

Foto: TT/Instagram

Annons