Bianca Ingrossos stöd till Phillipe Cohen efter vårens bakslag

bianca ingrosso

Turturduvorna Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen hittade nyligen tillbaka till varandra efter en tids paus i relationen. Efter en tuff vår på flera fronter visar Bianca nu sitt stora stöd till pojkvännen.
27 maj, 2021
1:37

Efter reklamen: Bianca Ingrossos stilresa genom åren

(1:37)

I våras hittade influencern Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 27, en väg förbi sina tidigare hinder och bestämde sig för att satsa fullt ut på sin kärlek – igen. Paret har haft en av- och på-relation under flera år och öppet delat med sig om sin kamp för att hitta harmoni.

Vid sidan om kärlekskarusellen har Phillipe haft ett alldeles eget projekt som också stött på patrull, det att öppna en egen krog. När det nu äntligen blivit dags för krögar-Phillipe att ställa sig vid grytorna visar Bianca att hon finns där för honom!

Restaurang Ted öppnar efter försening

Under flera månader har Phillipe varit sysselsatt med sin restaurangöppning. Han har provlagat rätter till menyn, tagit beslut om inredning och vässat sitt team till perfektion. I början på februari postade han ett inlägg på Instagram som löd:

Tillsammans med gänget i bilden kommer jag att våren 2021 öppna min absolut första restaurang!!! Vår ambition är att leverera en kvarterskrog med god mat, dryck och framförallt en familjär känsla av att ni gäster ska få komma hem till oss. I april slår vi upp dörrarna till vår restaurang Ted och jag hoppas att vi ses där!

Men april kom och gick, och restaurangen förblev oöppnad. Först denna veckan, den sista i maj, kom ett nytt besked från Phillipe på Insta. Han skrev:

– Det har tagit lite längre tid än vad vi hade tänkt, men på söndag släpper vi äntligen bokningarna för vår restaurang Ted! Vi är öppna from måndag för både lunch och middag.

Bianca hyllar sin ”hemmakock” Phillipe

Samtidigt postar Bianca Ingrosso ett inlägg på sitt konto där hon hyllar sin kock-kille. Bilden föreställer en krämig pasta pesto, och texten lyder:

– Receptet förtjänar HYLLNINGAR för den här pastan är så god att det är helt sinnesjukt. Jag har ätit många goda pastarätter men jag kan knappt förklara smakerna som är som en magisk dröm i munnen, skriver Bianca, och fortsätter:

Skapat av ingen mindre än min grymma hemmakock Phillipe & finns på menyn hos Ted restaurang som öppnar MYCKET snart hörni.

Phillipe känner kärleken och besvarar hyllningen genom att posta fyra röda hjärtan. Lovey dovey, va!

Foto: Instagram

Missa inte

Bianca Ingrossos kärlekslycka med Phillipe Cohen – på lyxhotell

”Så här kan man ha det, supertrevligt!”

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett par igen

Heja kärleken!

Bianca Ingrosso visar upp nya kontoret på Östermalm – se bilderna här

Renovering pågår!