Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Bianca Ingrossos besked om relationen – efter spekulationerna

07 jul, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Bianca Ingrosso
Efter en av Bianca Ingrossos senaste videor på Youtube har många funderat om det är så att hon och Phillipe Cohen gjort slut igen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"Brand logo
Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"

Genom åren har Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen blivit ihop och gjort slut och blivit ihop igen flera gånger. På senare tid verkar relationen gå som på räls, och paret har skaffat sig ett gemensamt ställe att bo.

”I början av veckan köpte vi vår absolut största drömlägenhet! Den är bokstavligt talat allt och mer, allt jag någonsin drömt om. Jag vill leva där för resten av mitt liv och se alla barnen växa upp där. Känslan i den här lägenheten är någonting jag aldrig känt förut. Så varmt, mysigt och kärleksfullt hem redan. Jag kommer att visa er allt senare men jag har så mycket fjärilar i magen just nu”, skrev hon i en Instagram story i höstas.

Bianca Ingrosso stöttades av Phillipe Cohen när hon var med i Let's dance.
Bianca Ingrosso stöttades av Phillipe Cohen när hon var med i Let's dance.

Prislappen på Biancas lägenhet

Senare berättade hon i en Youtube-video att lägenheten kostade över 40 miljoner kronor.

Annons

– Det är värt det, det är värt det, det är värt det. Det är det här jag jobbade för. Jag har sagt att allting jag gör är för att jag ska kunna vara världens bästa mamma och ge dem den bästa, tryggaste mamman i den mest trygga miljön. Jag har alltid tänkt att det jag lägger pengar på är mitt hem, min borg där min familj kan vara the happy little family, förklarar hon då.

Anledningen bakom uppbrottsryktet

Trots det har folk börjat spekulera i om de har gjort slut. Anledningen är hennes senaste Youtube-video i vilken hon säger så här:

– Nu på senare år, när jag är singel. Jag har inte sex med vem som helst. Jag är inte bekväm med att ta hem eller gå hem till vem som helst och göka. Jag tycker att det är skitäckligt, jag blir jätteäcklad av män för jag har då sex med män, säger hon.

Men följarna behöver inte oroa sig. Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är fortfarande ett par. Det skriver hon i ett meddelande till Hänt.se.

”Jag är inte singel”, förklarar hon.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons