Bianca Ingrossos besked om relationen – efter spekulationerna

Bianca Ingrosso

TT
Efter en av Bianca Ingrossos senaste videor på Youtube har många funderat om det är så att hon och Phillipe Cohen gjort slut igen.
07 juli, 2022
Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"
0:53

Efter reklamen: Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"

(0:53)

Slå på ljud

Genom åren har Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen blivit ihop och gjort slut och blivit ihop igen flera gånger. På senare tid verkar relationen gå som på räls, och paret har skaffat sig ett gemensamt ställe att bo.

”I början av veckan köpte vi vår absolut största drömlägenhet! Den är bokstavligt talat allt och mer, allt jag någonsin drömt om. Jag vill leva där för resten av mitt liv och se alla barnen växa upp där. Känslan i den här lägenheten är någonting jag aldrig känt förut. Så varmt, mysigt och kärleksfullt hem redan. Jag kommer att visa er allt senare men jag har så mycket fjärilar i magen just nu”, skrev hon i en Instagram story i höstas.

Bianca Ingrosso stöttades av Phillipe Cohen när hon var med i Let's dance.

Bianca Ingrosso stöttades av Phillipe Cohen när hon var med i Let's dance.

TT

Prislappen på Biancas lägenhet

Senare berättade hon i en Youtube-video att lägenheten kostade över 40 miljoner kronor.

– Det är värt det, det är värt det, det är värt det. Det är det här jag jobbade för. Jag har sagt att allting jag gör är för att jag ska kunna vara världens bästa mamma och ge dem den bästa, tryggaste mamman i den mest trygga miljön. Jag har alltid tänkt att det jag lägger pengar på är mitt hem, min borg där min familj kan vara the happy little family, förklarar hon då.

Elon Musk har fått tvillingar med anställd – i hemlighet

Anledningen bakom uppbrottsryktet

Trots det har folk börjat spekulera i om de har gjort slut. Anledningen är hennes senaste Youtube-video i vilken hon säger så här:

– Nu på senare år, när jag är singel. Jag har inte sex med vem som helst. Jag är inte bekväm med att ta hem eller gå hem till vem som helst och göka. Jag tycker att det är skitäckligt, jag blir jätteäcklad av män för jag har då sex med män, säger hon.

Men följarna behöver inte oroa sig. Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är fortfarande ett par. Det skriver hon i ett meddelande till Hänt.se.

”Jag är inte singel”, förklarar hon.

Foto: TT