Bianca Ingrosso sjunger in sommaren – hör hennes okända sångröst

24 jun, 2021 
AvJessica Rådne
bianca ingrosso
Bianca Ingrosso är den senaste att ta ton i den stora sångfamiljen Ingrosso/Wahlgren. Hör hennes okända sångröst här!
Annons
5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte visste
5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte visste

Bianca Ingrosso, 26, är uppvuxen i showbusiness. Mamma Pernilla Wahlgren har som bekant en gedigen karriär som en av Sveriges mest älskade artister, musikalstjärnor och tv-personligheter. Pappa Emilio Ingrosso har förvisso sadlat om till krögare men försörjde sig tidigare på dans. Lillebror Benjamin Ingrosso har vunnit Melodifestivalen och storebror Oliver Ingrosso är house-dj.

Nu visar Bianca att också hon har stor musikalisk talang. I en ny video sjunger influencern till familjen och följarnas stora glädje.

Benjamin Ingrosso om Biancas talang

Det är i en ny reklamfilm för Biancas sminkmärke Caia som vi får höra hennes vackra stämma då hon sjunger psalmen Den blomstertid nu kommer. Brorsan Benjamin står för musiken och skriver i ett inlägg på Instagram:

Annons

”Min älskade talangfulla syster bad mig att skriva musiken till hennes sommarkampanj för Caia! Det var en dröm att äntligen få ta med syrran till studion, låta henne få sjunga i den där mikrofonen som jag sjungit i i alla år och äntligen få visa alla andra vilken talang och gåva hon alltid besuttit men aldrig riktigt vågat visa!”, skriver han och tillägger:

”Har alltid sagt att Bianca har en av dom vackraste rösterna! Nu förstår ni vad jag menar med det. Älskar dig Bianca”.

Och mamma Pernilla stämmer in.

”Lilla Bianca som alltid blev så nervös av att sjunga på scen att hon grät varje gång, trots att hon ÄLSKADE att sjunga. En kärlek som bestått under alla år - fast i det tysta. Bara hemma. Bara för oss nära… Så många skivkontrakt hon blivit erbjuden, men inte velat. Inte vågat. Men nu när nya sommarkampanjen för Caia skulle göras, så kände Bianca lust igen! Lusten att sjunga - för ALLA. Men inom HENNES ramar - vad som känns bra för HENNE”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

Benjamin postar även en bild på story som visar hur Bianca jobbar med sången i inspelningsstudion.

bianca ingrosso i studion
Benjamin hyllar syrran Biancas insats i inspelningsstudion.

Uppträdde i Globen 2019

I maj 2019 uppträdde Bianca Ingrosso ihop med dåvarande bästisen Alice Stenlöf inför 10.000 fans i Globen. Duon som vid tiden drev en podd ihop kallade eventet för showcast, en korsning mellan show och podcast.

Annons

Efteråt förklarade Bianca att hon trots succén inte vill gå vidare med musiken.

– Nej alltså jag kan säga att jag har ju fått en del skivbolagskontrakt nu. Och på Molly Sandéns releasefest så var det väldigt många låtskrivare som kom fram och ba ”jag vill skriva din platta, jag har redan skrivit en låt till dig”. Och jag ba ”nej men vänta, vad är det som händer?”. Och nej, nej men nej. Tack men nej, sa hon i podcasten.

Vann Junior Eurovision Song Contest som 12-åring

Men visst finns det en liten showstjärna i Bianca. Redan som 12-åring visade hon prov på det genom att ställa upp i Junior Eurovision Song Contest där hon och kompisen Maja Eriksson tog sig vidare till den internationella tävlingen med sitt bidrag Kan det bli vi två, som slutade på en andraplats.

Året därpå kammade Bianca hem en roll i musikalen Sound of Music på Göta Lejon i Stockholm. En av de andra barnskådespelarna var självaste Zara Larsson! Bianca hade rollen under ett år och deltog även i en sommarturné med ensemblen. På sin blogg har hon beskrivit tiden som ”en dröm som blev sann”.

Annons

Så hur låter då Bianca Ingrossos sångröst idag? Hör henne sjunga Den blomstertid nu kommer i Instagraminlägget nedan!

Foto: Instagram

Källa: Hänt

Annons
Innehåller annonslänkar