Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Bianca Ingrosso om flirten med Oliver Strige

26 aug, 2021 
AvSaga Pettersson
Bianca Ingrosso om flirten med tv-profilen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen kilar stadigt efter att hon bekräftade att de var ett par igen i april tidigare i år. Men nu avslöjar Bianca vad som hänt under tiden som Phillipe och hon inte var ett par.
Annons
Hör Bianca berätta om relationen till Phillipe: ”Vi är ihop igen”Brand logo
Hör Bianca berätta om relationen till Phillipe: ”Vi är ihop igen”

Turerna har varit många kring Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen. De har varit ett par i många år – men under dessa år har de också gjort slut flera gånger. När hon nu gästar podcasten Två meter dumheter berättar Bianca Ingrosso att hon och Phillipe Cohen totalt har har gjort slut åtta gånger.

Så sent som i april i år bekräftade Bianca att hon och Phillipe var ett par igen, efter månader isär.

Bianca om kaoset hemma

Nu är allt frid och fröjd igen, eller, nästan i alla fall. Under tiden ifrån Bianca skaffade Phillipe hunden Ted, som nu inte går särskilt bra ihop med Biancas hundar Sami och Dino.

Annons

– Det går inte att lämna våra hundar ensamma, om vi stänger dörren. Då äter de upp varandra. De hatar varandra. Jag har ju alltid velat ha barn, men nu efter tre hundar så känner jag att jag inte vill ha barn på minst tio år, jag mår skit, säger Bianca i Två meter dumheter.

– Så vi måste typ göra slut, skojar Bianca vidare.

Bianca Ingrosso om Oliver Strige

I samma podcast spelar gänget Jag har aldrig, och på frågan ”jag har aldrig legat med en dokusåpadeltagare” avslöjar Bianca att hon varit med både Eric Hagberg och Oliver Strige, båda kända från dokusåpan Paradise Hotel, under tiden som hon och Phillipe inte varit ett par.

– Woho, Eric. Alltså jag menar, jag låg med Eric. Och förlåt, Oliver. Men gud, varför säger jag alla namn. Men va fan, fina dom, säger Bianca Ingrosso.

Men vad som faktiskt hände mellan henne och Oliver Strige har hon inte helt koll på.

– Jag minns inte honom, han minns inte heller. Vi vet faktiskt inte om vi hade sex. Varken han eller jag minns om vi hade det, säger hon och tillägger:

– Vi hade inga kläder på oss när vi vaknade.

TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom årenBrand logo
TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons