Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Bianca Ingrosso i tårar över nya Wahlgrens värld-avsnitten

29 dec, 2020 
AvSaga Pettersson
Efter att Bianca Ingrosso fått kolla igenom avsnitt från den kommande säsongen av Wahlgrens värld bryter hon ihop.
Efter att Bianca Ingrosso fått kolla igenom avsnitt från den kommande säsongen av Wahlgrens värld bryter hon ihop.
”Jag bara vet hur alla kommer missförstå mig och allt hat jag kommer få”, förklarar hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrosso berättar om svåra beslutet kring graviditeten - se klippet från Wahlgrens värld härBrand logo
Bianca Ingrosso berättar om svåra beslutet kring graviditeten - se klippet från Wahlgrens värld här

Vi har kunnat följa Bianca Ingrosso och hennes mamma Pernilla Wahlgren i Wahlgrens värld i åtta säsonger, och snart även i en nionde. Bianca och Pernilla har i flera intervjuer förklarat att de kommer att hålla på så länge de tycker att det är kul.

Men i en ny vlogg på sin Youtube-kanal bryter Bianca Ingrosso ihop i tårar efter att ha kikat igenom avsnitt från den kommande säsongen av Wahlgrens värld.

– Det kan vara så otroligt påfrestande ibland när man gör reality. Jag är en person som har väldigt mycket bagage som jag aldrig pratat om men som folk tycker sig veta väldigt mycket om. Jag har många issues och ett djup som ingen vet något om, men det tas ibland upp bara på ytan. I det här avsnittet tas det upp lite halvt på ytan, men inte riktigt kommer med. Så jag porträtteras än en gång som något jag inte är, berättar en ledsen Bianca.

Bianca Ingrosso har slutat bry sig om vad folk tycker

Att folk har åsikter kring henne är hon van vid, och vad folk tycker och tänker om henne har hon slutat att bry sig om. Men trots det är det tufft att känna sig missförstådd.

Annons

– I det här avsnittet så blir det bara ett praktexempel på när kamerorna bara rullar på någonting som är otroligt privat, förklarar Bianca och fortsätter:

– Jag bara vet hur alla kommer missförstå mig och allt hat jag kommer få, jag vet att jag kommer sitta där ännu en gång och känna mig felbehandlad för att jag blir så missförstådd.

Vad det är tittarna kommer att få ta del av i avsnittet berättar hon däremot inte.

Besvikelsen över klippningen i Wahlgrens värld

Nog för att Wahlgrens värld speglar Bianca och Pernillas liv, men allt kommer så klart inte med. Det är tv som ska underhålla, och en hel del klipps bort – och det som ger bäst tv blir kvar.

– Jag älskar Wahlgrens värld, men det är mycket som klipps bort när jag är glad och positiv, och mycket vettiga förklaringar som inte är relevanta eller intressanta så de klipps bort. Men alla scener eller förklaringar där jag använder uttryck som galen, irriterad, arg, alla de scenerna läggs det mycket fokus på för att det är bra tv, och jag förstår det men jag är liksom inte den personen, säger Bianca.

Annons

Förståelsen för att det är just tv finns inte alltid hos tittarna.

– Det är liksom år av problem som gör att jag kan brusa upp eller blir otroligt besviken och vara ganska hård och ställa kanske höga krav ibland.

”Jag kommer att behöva många psykologtimmar för att kunna klara av det här”

Bianca Ingrosso som redan nu misstänker att hon kommer att mötas av kritik när avsnittet väl sänds tror att det kommer kräva en del timmar hos sin psykolog för att ta sig igenom det.

– Om jag ger mig själv i händerna på någon annans klippning av hur man porträtterar mig till hela svenska folket, det är inte alltid det bästa för mig. För jag har så himla svårt för att bli missförstådd på saker som folk verkligen inte vet någonting om. Hade de vetat om det hade folks tankar om mig varit annorlunda. Jag kommer nog att behöva många psykologtimmar för att kunna klara av den här, i min mening, missförstådda kritiken som jag kommer att få.

I kommentarsfältet till videon möts Bianca av ett enormt stöd från sina följare.

Foto: TT

LÄS MER:

Här är årets mest populära bilder på Instagram i Sverige

Bianca Ingrossos syn på nya restriktionerna kritiseras av följarna

Bianca Ingrosso om bulimin: ”Så slut att jag bara gråter”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons