Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Bianca Ingrosso får egen dokumentär: ”Jag är nervös”

14 apr, 2023 
AvLouise Berglund
Bianca Ingrosso får egen dokumentär
Bianca Ingrosso får en egen dokumentärserie! Projektet har tagit tre år. På Instagram berättar hon om de nervösa känslorna inför premiären av Imperiet Bianca.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
This or that med Bianca IngrossoBrand logo
This or that med Bianca Ingrosso

Från finalist i Let's dance och realityprofil i Wahlgrens värld, till entreprenör, poddare, beautymagnat och programledare. Bianca Ingrosso får nu en egen dokumentärserie om sin karriär. Titeln är Imperiet Bianca och i ett pressmeddelande från Warner bros Discovery framgår att man tagit rygg på henne under tre år.

– Jag är född in och uppvuxen i en kreativ värld, där allt bygger på att få fram en viss känsla. Att förmedla en helhetskänsla är min drivkraft i allt jag gör. Jag ser fram emot att visa upp en sida av mig som ingen riktigt har sett förut - entreprenören och företagaren Bianca. Allt hårt arbete, att inte lämna något åt slumpen och att alltid följa sin magkänsla, säger Bianca Ingrosso i pressmeddelandet.

Bianca Ingrosso håller i en kamera på en sommaräng

Det handlar dokumentären Imperiet Bianca om

Dokumentären följer Biancas väg i entreprenörskapet. Det blir innehåll bakom kulisserna från det vi sett på sociala medier men också personliga intervjuer med henne om tvivel, framgång och bakslag, känslor, passion och drivkraft. Även Biancas närmaste krets bestående av familjen, vänner och kollegorna kommer medverka i intervjuer.

Annons

I pressmaterialet syns hennes agent Vanessa Lindblad och Lovisa Worge som började som Biancas assistent men numera är hennes affärspartner och bästa vän.

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge

Bianca Ingrosso berättar om dokumentären på Instagram

På Instagram har Bianca Ingrosso delat med sig av bilder från dokumentären. På sin instastory berättar hon om känslorna inför premiären.

”Nervös. Ja, jag är fan lite nervös om jag ska vara ärlig. För just här är jag ärlig, så ärlig jag någonsin varit förut... Så ärliga VI någonsin varit förut. Senaste åren har varit en galen bergochdalbana för mig, för oss”, skriver hon.

Hon berättar också att projektet blivit mer än hon först trott.

Annons

”Den här dokumentären blev så mycket mer än vad jag trodde att den skulle bli och för det är jag både stolt, glad, trygg, rädd och pirrig på samma gång. Rädslan att öppna upp sig på ett sätt vi aldrig tidigare gjort i offentlighetens ljus”, skriver hon.

I ett videoklipp på instastory pratar Bianca Ingrosso och Lovisa Worge om dokumentären och berättar att de båda gråter mycket i den.

– Den är väldigt fin, säger Bianca och Lovisa fyller i:

– Och naken, ärlig och transparent.

Dokumentären Imperiet Bianca består av fem avsnitt och har premiär på både Discoverys kanaler och HBO Max den 11 maj.

Annons