Bianca Ingrosso: Därför tog det slut mellan mig och Phillipe Cohen

02 mar, 2021 
AvSaga Pettersson
Bianca Ingrosso: Därför tog det slut mellan mig och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut, något som Bianca bekräftade för ett par dagar sedan och i samma veva förklarade varför deras relation inte fungerade.
Annons
Bianca Ingrosso berättar om svåra beslutet kring graviditeten - se klippet från Wahlgrens värld här
Bianca Ingrosso berättar om svåra beslutet kring graviditeten - se klippet från Wahlgrens värld här

I slutet av förra veckan bekräftade Bianca Ingrosso att hon och Phillipe Cohen inte längre är i en relation. I en video på Youtube berättar hon att de beslutade sig för att bryta upp för flera månader sedan, men att hon som annars är ganska öppen på sina sociala medier valt att hålla det för sig själv. Med anledning att hon helt enkelt inte velat berätta.

– Som ni vet, jag vet inte hur jag ska berätta det här för jag vill inte berätta det här. Jag vill hålla det här för mig själv. För jag har verkligen kommit till insikt med att jag inte behöver dela med mig av allting hela tiden. En stor del till att jag delar med mig av saker är för att jag tänker att jag ska bli accepterad och omtyckt hela tiden, säger Bianca i videon och fortsätter:

– Det som hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag velat hålla privat, det finns ingen anledning eller regel för att jag ska berätta det. Men jag är ju inte i ett förhållande med Phillipe längre. Det kommer kanske inte som en chock eftersom att vi har gjort slut ett antal gånger. Och det vill jag absolut inte heller skämta bort, för det har varit vår resa. Vi har gjort det vi behövt göra för att må bra i stunden.

Annons

”Vi har haft en hel del problem”

Som Bianca själv påpekar, så är det inte första gången som Bianca och Phillipe gör slut. De har varit ett par i många år, och relationen, som varit både på och av under årens gång, har inte alltid varit enkel.

– Vi har lämnat varandra, och vi har älskat varandra och varit alldeles för förälskade och kära i varandra, för att sen gå tillbaka in i vårt förhållande. Vi har haft en hel del problem, så som alla andra har och vi har väl inte kunnat hantera dem, säger Bianca.

Biancas känslosamma ord om Phillipe efter uppbrottet

Men Bianca hyser inget agg mot Phillipe efter uppbrottet, tvärt om.

– Jag kommer för alltid att älska Phillipe, han är fortfarande familj, min bästa vän, och jag tror aldrig att jag kommer att släppa honom. Jag tror aldrig att vi kommer att släppa varandra. Vi har fortfarande väldigt mycket kärlek och känslor för varandra, och är långt ifrån över varandra.

Annons

Hon förklarar vidare att uppbrottet handlade mycket om att Bianca förra året hade svårt att älska sig själv.

– Det är en cirkus vi lever i, speciellt jag. Jag tror att förra året hatade jag mig själv så mycket att jag knappt insåg det själv. Näthatet, min barndom, min dåliga självkänsla. Mycket som hände i mitt privatliv som ni fått ta del av i Wahlgrens värld, gjorde att jag på riktigt hatade mig själv som aldrig förr. Det går liksom inte att älska någon, när man inte älskar sig själv. Det är jättesvårt att vara närvarande och se, att dra gränser, säger Bianca och fortsätter:

– Mitt största fokus det här året är att hitta bekräftelse i mig själv, och att verkligen älska mig själv.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons