Bianca Ingrosso berättar om pausen – därför har hon distanserat sig

Bianca Ingrosso berättar om pausen – därför har hon distanserat sig

Den som följer Bianca Ingrosso har sett att hon de senaste veckorna hållit sig hemma – trots att bland annat hennes bästis Lovisa Worge haft ett födelsedagsfirande. Nu berättar Bianca varför.
25 januari, 2021

Skaran som dagligen följer Bianca Ingrosso är stor. Men trots en i vanliga fall fullspäckad vardag så har vi de senaste veckorna sett att Bianca främst hållit sig hemma. Hon dök bland annat inte upp på vännen Lovisa Worges födelsedagsfirande förra helgen, ett födelsedagsfirande där vi kunde se flera andra influencers – som kort därefter möttes av enorm kritik av sitt festande på grund av pandemin.

Trots att Bianca Ingrosso inte själv närvarade fick även hon ta emot en del kritik kring födelsedagsfirandet, något som hon upplevde som konstigt eftersom att hon legat hemma på soffan i flera dagar.

Därför har Bianca knappt lämnat lägenheten

I en ny vlogg berättar Bianca Ingrosso varför hon valt att knappt lämna lägenheten under den senaste tiden.

– Jag har varit hemma nu i en vecka och det är egentligen av den anledningen att jag… det här året kommer bli väldigt, väldigt, väldigt mycket. Jag har känt mig lite krasslig, inte corona-sjuk, utan mest bara att jag mår lite illa och känner mig lite ur balans. Under januari så kan jag alltid ta det väldigt lugnt för att sedan så går det med raketfart hela året.

Ja, det är ingen hemlighet att Bianca Ingrosso jobbar hårt.

”Alla de sakerna jag mår dåligt av har jag uteslutit ”

Bianca Ingrosso har heller inte hymlat med att hon haft ett par tuffa veckor bakom sig. Tidigare i år förklarade hon att hon känt sig ensam, framför allt kring julen, och att det var tufft både jobbmässigt och privat. Så att varva ner och fokusera på sig själv låter inget annat än klokt.

– Jag har bara varit inomhus, kollat på tv, suttit och reflekterat. Tagit mig tiden att göra saker i lugn och ro. Utan stress och utan någon som tvingar mig till någonting. Utan att känna någon prestationsångest. Alla de sakerna jag mår dåligt av har jag uteslutit och bara fokusera på saker som, det låter löjligt men, andas och äta saker som min kropp mår bra av. Den har också varit ur balans, så jag har behövt ta hand om den, säger Bianca Ingrosso och tillägger:

– Jag känner mig så otroligt tacksam att jag har sånt stort och fint hem att gå runt i, att jag trivs bra här hemma. Känner mig tacksam över allt jag har och får uppleva.

Foto: TT

LÄS MER:

Stödet till Alba August – efter uppbrottet från Björn Gustafsson

Bianca Ingrosso ryter ifrån efter kritiken mot Lovisa Worges fest

Bloggstjärnor och influencers då och nu