Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Se bilderna från Beyoncés kändistäta födelsedagsfest

14 sep, 2022 
AvPenellope Ness
Beyoncés födelsedagsfirande med temat roller disco.
Kim Kardashian, Lizzo, Megan Fox, Drake, Zendaya – alla verkar ha varit på Beyoncés födelsedagsfirande! Festen hade temat roller disco och vi listar alla fantastiska looks som kvällen hade att bjuda på.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: Beyoncé – 20 års stilresa med Queen BBrand logo
Video: Beyoncé – 20 års stilresa med Queen B

När Beyoncé nyligen fyllde 41 år firades det rejält. Lördagen den 10 september, sex dagar efter hennes egentliga födelsedag, höll hon en storslagen fest i ett hus i Bel air, Los Angeles – och (typ) alla viktiga kändisar var var verkligen där!

En Stjärnfylld gästlista och Roller disco-tema

Gästerna anlände från hela världen och glitter var utan tvekan ett återkommande tema i allas outfits. Passande eftersom temat var roller-disco. Gästlistan bestod bland annat av Megan Fox som kom med fästmannen Machine Gun Kelly, Kim och Khloé Kardashian, Tristan Thompson, Adele, Lizzo, Bella Hadid, Kris Jenner, Lily-Rose Depp, Offset, Zendaya, Michael B. Jordan, Ciara, Jaden Smith, och självklart megastjärnans man, Jay-Z.

Annons

Här är en titt på festens bästa looks (tyvärr är Queen B inte med eftersom hon ännu inte släppt några bilder på sin födelsedags-look än!).

Kim Kardashian

Kim Kardashian fortsatte med sin personliga trend att klä sig i catsuits, men höll sig till det uppenbara glittertemat. Hon bar en röd och svart byxdress med svarta solglasögon och sitt platinablonda hår.

Khloé Kardashian

Systern Khloé bjöd på en ursnygg look och bar en knähög strassbelagd boot och en minikjol som matchade hennes långärmade, glänsande silvertopp.

Megan Fox och Machine Gun Kelly

Vi såg Megan Fox och Machine Gun Kelly dyka upp i alla material man kan tänka sig, allt från en tvåfärgad pälsjacka till knähöga strumpor och självklart en massa glitter. Paret har varit tillsammans sedan 2020 och postade sina första bilder ihop på flera månader.

Megan Fox satte looken med glitter från topp till tå.
Skådespelerskan kom i en glittrig bikiniöverdel med kedjeband och högmidjade paljettshorts. Hon bar också glittrande silverstiletter med vita knästrumpor.
Annons

Drake

Drake valde bekvämligheten först och klädde sig i en röd, oversized sammetsoverall med strumpor där det stod "Beyoncé's 41st birthday extravanganza".

Lizzo

En annan Grammis-vinnare, Lizzo, kom till födelsedagsfesten iklädd en tvådelad, röd och axelbandslös Adidas x Gucci outfit.

Bella Hadid

Bella Hadid valde, likt Drake, sammetsklädsel och bar en svart, figurnära outfit med blekta bryn och en snygg röd läpp till.

Tristan Thompson

Basketspelaren och Khloé Kardashians ex Tristan Thompson kom till eventet iklädd en gul och svart skjorta och glittriga svarta byxor. Tristan och Khloé har nyligen fått sitt andra barn ihop men valde att gå skilda vägar bara någon månad senare.

Tristan Thompson i en gul och svart outfit med glittriga byxor och svarta lackskor.
Både Tristan Thompson och Khloé Kardashian deltog i firandet, trots att de nyligen gick skilda vägar.

Karrueche Tran

Den amerikanska modellen och skådespelerskan Karrueche Tran klev ur sin partybil i en kort pärlklänning och ett par kromvingade knähöga stövlar.

Annons
Karrueche Tran i en flerfärgad pärlklänning med solglasögon och höga kromade boots.

Lily-Rose Depp

Den stigande stjärnan Lily-Rose Depp som spelar en huvudroll i den nya HBO-serien The Idol, bar en grönglittrig, aningen transparent miniklänning och en ljusblå Y2K-inspirerad handväska.

Den unga modellen och skådespelerskan Lily-Rose Depp på väg till festen.
Dottern till Johnny Depp och Vanessa Paradis har skapat ett namn för sig själv både som modell och skådespelerska.

Jaden Smith

Den 24-åriga musikern och skådespelaren Jaden Smith dök upp till födelsedagsfirandet i en svartvit outfit. Både Jaden och systern Willow Smith syntes på vägen till festen.

Annons
Jaden Smith, son till Jada Pinkett och Will Smith deltog i födelsedagsfirande.

BRÖD BRÖD

Källa: Glamour.com Foto: TT, Instagram/@champangepapi @khloekardashian @meganfox

Se också: Hollywoodstjärnornas mest minnesvärda klänningar på röda mattanBrand logo
Se också: Hollywoodstjärnornas mest minnesvärda klänningar på röda mattan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons