Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Bella Hadids nya trendiga frisyr – se den här

04 jan, 2021 
AvEmma Castman
Bella Hadid ler stort på röda mattan
Nyligen postade Bella Hadid en bild på sin nya frisyr – och både kändiskollegor och fans hyllar förändringen. Spana in den här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisarna i trendiga chunky highlights från 90-taletBrand logo
Kändisarna i trendiga chunky highlights från 90-talet

De senaste dagarna har Bella Hadid teasat sina Instagramföljare med glimtar av sin nya frisyr – och nu, äntligen, har hon postat en bild som visar upp hela looken. Från ett neutralt mörkbrunt svall till en mer uppseendeväckande look med orangefärgade breda slingor i luggen.

Frisyren, som minst sagt för tankarna till 90-talet, hyllas av både kollegor i Hollywood och fans runt om i världen.

Wow. You are a whole vibe”, har Hailey Bieber kommenterat under bilden tillsammans med en emoji föreställande en eldsflamma.

Super hero vibes”, skriver Bella Hadids halvsyster Alana Hadid.

You are so hot”, kommenterar influencern och make up-artisten James Charles.

Bilden, som publicerades i söndagskväll, har i skrivande stund gillats av drygt en och en halv miljon användare. Därtill har den fått drygt 5 600 kommentarer.

Flera andra kändisar har hakat på trenden

Den nostalgiska frisyren med breda och framträdande slingorna har synts på flera kändisar den senaste tiden, däribland Jennifer Lopez, Beyoncé och Dua Lipa.

Annons

– Precis som med smink kan håret hjälpa en att uttrycka sig och visa sin personlighet. Jag älskar att människor har börjat våga mer när det kommer till hår, säger kändisfrisören Sally Hershberger i en intervju med Nylon.

– Den senaste tiden har vi omfamnat många unika looks och trender. Faktum är att vi visar upp vår känsla för stil på fler sätt än någonsin tidigare, fortsätter hon och tillägger att det är extra roligt att de mer vågade hårtrenderna inte bara anammas av kändisar längre.

Foto: TT

LÄS MER:

Gigi Hadids nya frisyr imponerar på fansen – se den här

Katy Perrys hårförändring får fansen att jubla av nostalgi

Här är de mest ikoniska frisyrerna året du föddes

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons