Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Bella Hadids nya relation till alkohol – efter lanseringen av kärleksdrycken Bloom

10 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Bella Hadid
Bella Hadid var nyligen med och lanserade rosé-drycken Bloom som ska ha liknande effekter som alkohol – fast den är helt alkoholfri. Hon berättar att sedan hon startade dryckesföretaget Kin har hon fått en helt ny relation till alkohol.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Se Bella Hadids bästa looks på röda mattanBrand logo
VIDEO: Se Bella Hadids bästa looks på röda mattan

Förra året var Bella Hadid med och startade företaget Kin Euphorics som producerar alkoholfria drycker – och som med hjälp av adaptogener har en lugnande effekt. Med sina 54 miljoner följare på Instagram har Bella Hadid marknadsfört Kin som nästa cool girl-drycken.

Bella Hadids nya karriärsval

I en intervju med InStyle berättar Bella om sitt nya steg i karriären och vad som fått henne att röra sig mot entreprenörskapet.

– Jag har alltid sett mig själv som en affärskvinna. Efter att jag vuxit upp med två föräldrar som är hårt arbetande och affärskunniga immigranter, så har de hjälpt mig med att få rätt mindset. Att kliva in i entreprenörsskapet kändes som en väldigt naturlig övergång, berättar Bella Hadid.

Annons

– Jag är en nyfiken person och är väldigt praktisk. När jag ägnar mitt namn eller min tid åt en produkt eller ett företag så står jag inte bara och tittar på. Jag vill vara med och påverka varenda grej, försöka öka företagets livslängd och räkna ut hur vi kan ta allt till en ny nivå.

Nya drycken Bloom

Nyligen lanserades den senaste produkten i Kins sortiment – drycken Bloom, som tagits fram tillsammans med örtläkare, Kins egna endokrinolog och livsmedelsforskare.

Bloom som beskrivs som ett alternativ till rosé och innehåller jordgubbar, vit grapefrukt, rosmarin, citrus – och en mix av funktionsingredienser. Exempelvis innehåller drycken aminosyror som L-Teanin och GABA (gamma-aminobutyric acid) som hjälper till att boosta humöret och reducera stress, och afrodisakumet damania, som Hadid beskriver ger en lätt känsla av kärlek.

Annons

”Vi har även tillsatt ashwaganda som bidrar till virilitet och återfuktande hibiskus som vi inte får missa när det handlar om libido” säger Kins medgrundare och CEO Jen Batchelor.

Bella Hadid
Bella Hadid

Bella Hadid om problemen med alkohol

Bella Hadid har tidigare berättat att hon tagit en vit månad efter att hon insett vilken negativ effekt alkohol har på henne.

– Jag har gjort min beskärda del av drickande. Jag älskar alkohol och det gick till den nivån där jag var tvungen att ställa in vissa utekvällar, då jag kände att jag inte längre kunde kontrollera mig själv, berättar Bella Hadid för InStyle.

Bella berättar också att hon gjort en hjärnröntgen som visat effekterna alkoholen haft på hennes hjärna – och att det efter det blev det mycket lättare att avstå alkoholen efter det.

Annons

– Jag vet vilken också vilken effekt alkohol har på mig klockan tre på natten när jag vaknar med en enorm ångest och tänker på något jag sagt för fem år sedan, berättar Bella.

Bella Hadids nya relation till alkohol

Efter Bella Hadid varit med och startat Kin berättar hon att hon nu fått en ny inställning till alkohol, och att hon sagt hejdå till baksmällans ångest – men att hon inte valt att avstå från alkoholen till hundra procent.

– För mig handlar det om att dricka med måtta. Jag blir sällan full längre och jag har helt slutat att dricka sprit. Jag har lärt mig vad min kropp kan hantera och inte. Jag är numera en "ett glas champagne och sen gå hem" typ av tjej, säger Bella Hadid.

Källa: InStyle, Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: 5 saker du inte visste om Bella HadidBrand logo
SE OCKSÅ: 5 saker du inte visste om Bella Hadid
Annons