Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Bella Hadid opererade näsan som 14-åring – ångrar sig nu

16 mar, 2022 
AvSaga Pettersson
Bella Hadid opererade näsan som 14-åring – ångrar sig nu
Bella Hadid är trött på alla ständiga kommentarer och spekulationer kring hennes utseende. Nu berättar hon om skönhetsoperationen hon gjorde som 14-åring – som hon idag ångrar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 saker du inte visste om Bella HadidBrand logo
TV: 5 saker du inte visste om Bella Hadid

Gigi och Bella Hadid är systrarna vi ser i var och varannan modekampanj eller på catwalken under modeveckorna för några av världens största modehus – ja, Gigi och Bella är några av världens absolut största modeller.

Men livet är inte bara glam. Bella Hadid har tidigare varit öppen och ärlig med sitt psykiska mående, att hon lider av ångest och depression.

Bella Hadid om skönhetsoperationen hon ångrar

I Vogues nya nummer möter vi en ärlig Bella igen. Efter sju år som modell är hon trött på alla kommentarer om hennes utseende och alla spekulationer kring vilka ingrepp hon gjort och inte gjort.

Annons

– Folk tror att jag helt fuckat med mitt ansikte på grund av en bild där jag var tonåring och svullen i ansiktet. Jag är ganska säker på att du inte ser likadan ut som du gjorde när du var 13, eller hur? Jag har aldrig testat fillers. Kan vi bara sätta punkt där. Jag har inga problem med att folk gör det, men det är inget för mig, säger hon i intervjun med Vogue.

Gigi och Bella Hadid 2014.
Gigi och Bella Hadid 2014.

Hon har däremot gjort en skönhetsoperation. Som 14-åring opererade hon näsan, något hon idag ångrar.

Annons

– Jag önskar att jag hade behållt näsan jag fick av mina förfäder. Jag tror att jag hade växt in i den.

”Har alltid känt att jag har något som jag måste bevisa”

Att ständigt granskas av omvärlden har satt sina spår. Hon har upplevt känslan av imposter syndrome, som vi på svenska kallar för bluffsyndromet – en känsla av att när som helst bli avslöjad för att varken ha den egenskap eller kompetens som krävs för jobbet man gör.

– Folk fick mig att känna att jag inte förtjänade något av det här. Folk har alltid något att säga, men det jag har att säga, är att jag alltid har blivit missförstådd i min bransch och av människor runt mig.

Bella Hadid under Givenchys visning under Paris Fashion Week.
Bella Hadid under Givenchys visning under Paris Fashion Week.

Genom åren har hon även fått höra att hon ridit på sin äldre syster Gigis våg, att det är så hon hamnat där hon hamnat.

Annons

– Jag var den fulare systern. Jag var brunetten. Jag var inte så cool som Gigi, inte så extrovert. Det var verkligen vad folk sa om mig. Och när du får höra något upprepade gånger så tror du på det, säger hon.

– Jag har alltid känt att jag har något som jag måste bevisa. Folk kan säga vad som helst om hur jag ser ut, hur jag pratar, hur jag är. Men under mina sju år har jag aldrig missat ett jobb, ställt in ett jobb, varit sen till ett jobb. Ingen kan någonsin säga att jag inte jobbar arslet av mig, berättar hon vidare.

Foto: TT

Annons
Se också: Gigi Hadids stilresa genom årenBrand logo
Se också: Gigi Hadids stilresa genom åren
Annons