Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Så har Gigi och Bella Hadids relation påverkats av familjedramat

21 dec, 2021 
AvSaga Pettersson
gigi och bella hadid
Dottern Khai fyllde ett, Gigi Hadid och Zayn Malik gick skilda vägar, Zayn hamnade i bråk med svärmor Yolanda Hadid – och dömdes till ett års villkorlig dom. Det har varit en dramatisk höst för familjen, men inget ont som inte har något gott med sig. Systrarna Gigi och Bella har nu blivit närmre än någonsin.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paretBrand logo
Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paret

Nu var det ett tag sedan vi hörde något om hur det egentligen står till mellan Gigi Hadid och Zayn Malik, efter dramat som uppdagades under hösten. Då kunde vi läsa om att Gigis mamma Yolanda Hadid anklagat sin svärson för misshandel, något som han själv nekade till, och enligt uppgifter ska även Zayn och Gigi ha brutit upp i samma veva.

– Jag förnekar bestämt att jag skulle ha slagit Yolanda Hadid och för min dotters skull kommer jag inte att ge några ytterligare kommentarer. Jag hoppas att Yolanda kommer att ompröva sina falska anklagelser och gå mot att lösa dessa familjeproblem privat, sa Zayn Malik enligt TMZ, om Yolandas anklagelser.

Bella Hadid, Yolanda Hadid och Gigi Hadid under Paris Fashion Week 2020.

Och att Gigi och Zayn har ettåriga dottern Khai ihop gör inte situationen enklare.

Dömdes till ett års villkorlig dom

Trots att Zayn nekat, och fortfarande nekar, till anklagelserna dömdes han i oktober till ett års villkorlig dom. Enligt domstolshandlingar ska Zayn ha knuffat sin svärmor in i en byrå, hemma i Gigi och Zayns gemensamma bostad i Pennsylvania. Gigi befann sig på jobb i ett annat land, och var därför inte på plats och bevittnade bråket.

Annons

Han har accepterat straffet, och han får inte längre kontakta Yolanda eller hennes säkerhetsvakt, och måste gå en kurs mot aggressivt beteende.

Så, att det tagit hårt på hela familjen är ingen hemlighet. Gigi har inte uttalat sig om det hela, men i samma veva som dramat uppdagades i media så förklarade källor att hennes fokus låg på dottern Khais välmående.

Gigi Hadid och Zayn Malik ute på New Yorks gator med dottern Khai i vagnen.

Så har systrarna Hadids relation förändrats

Och ur något ont kommer ofta också något gott. Några som blivit närmre än någonsin är systrarna Gigi och Bella Hadid.

– Gigi och Bella har blivit ännu närmre varandra efter dramat mellan Zayn och Yolanda. Bella har varit vid Gigis sida hela tiden, efter att hela situationen skapat en ansträngd stämning i familjen, säger en källa till sajten People, och fortsätter:

Annons

– Gigi är klar med Zayn. Hon är en väldigt privat person, så Bella har verkligen funnits där som stöd för henne. Det har tagit hårt på alla eftersom att de står varandra så nära. Yolanda är hennes mamma, men Zayn är fortfarande hennes barns pappa, även om deras romantiska relation är över.

Systrarna Gigi och Bella.

Bella Hadid hade tidigare en nära relation med Zayn, men även den relationen har tagit stryk efter allt som hänt i familjen. Syskonens lillebror Anwar är inte heller han glad på Zayn.

– Bella har en enorm spricka i sin relation med honom, samma med Anwar. De hatar vad han gjort mot deras syster, sa en källa till Us Weekly i november.

Foto: TT

Annons