Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Bella Hadid om sin psykiska hälsa – lider av ångest och depressioner

10 nov, 2021 
AvJessica Rådne
bella hadid
Supermodellen Bella Hadid, 25, vill att hennes nära 50 miljoner följare på Instagram ska förstå en sak – allt är inte som det ser ut i hennes bilder i sociala medier.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 saker du inte visste om Bella HadidBrand logo
TV: 5 saker du inte visste om Bella Hadid

I ett nytt inlägg på Instagram beskriver Bella Hadid nu hur hon ofta känner sig låg och ångestriden. Hon postar ett bildspel med selfies där tårarna rinner och skriver en längre text om sitt psykiska mående.

Hyllar Willow Smiths mod

Bella börjar inlägget med att ge en shoutout till kändisdottern Willow Smith, 21, som nyligen talade öppet om sitt psykiska mående.

– Det fick mig att känna mig lite mindre ensam och det är därför jag vill posta detta. Det här är i stort sett min vardag, varje kväll, sedan några år tillbaka, skriver Bella vid de tårfyllda bilderna.

Annons

– Sociala medier är inte verkliga. För alla som kämpar, kom ihåg det. Ibland är allt du behöver höra att du inte är ensam. Så från mig till dig, du är inte ensam.

Bella Hadids tips till den som lider

bild från bella hadids instagram
Bild från Bella Hadids bildspel på Instagram.

Bella som är catwalk- och fotomodell till yrket postar ofta stylade bilder i sina sociala kanaler. Hon skriver vidare att psykisk hälsa för henne inte är någonting linjärt utan snarare som en ”flödande berg-och-dalbana av hinder”.

– Men jag vill att du ska veta, det finns alltid ljus i slutet av tunneln, och berg-och-dalbanan stannar alltid helt någon gång, skriver hon.

Annons

– Oavsett om det tar några dagar, veckor eller månader, så blir det bättre, till viss del, om än för ett ögonblick.

Bella går sedan in på lärdomar som hon fått från sin egen kamp mot ”psykisk ohälsa/kemisk obalans”. Hon skriver att efter tillräckligt många sammanbrott och utbrändhet vet hon idag vad som fungerar i längden:

– Om du arbetar tillräckligt hårt på dig själv, spenderar tid ensam för att förstå dina trauman, triggers, glädjeämnen och rutin, kommer du alltid kunna förstå eller lära dig mer om din egen smärta och hur du hanterar den. Vilket är allt du kan begära av dig själv, skriver hon.

Lillasyster Gigi och mamma Yolanda Hadid i bråk med Zayn Malik

Just smärta är någonting som flera i familjen Hadid går igenom just nu. Bellas lillasyster Gigi Hadid uppges en gång för alla ha gjort slut med sin av- och på-partner Zayn Malik med vem hon har dottern Khai Hadid Malik, 1. Nyheten om uppbrottet kom i samband med att Zayn mot sitt nekande fick en villkorlig dom i ett år för att ha attackerat svärmor Yolanda Hadid.

Annons
zayn malik och yolanda hadid
Zayn Malik och svärmor Yolanda Hadid är inte så goda vänner längre.

– Jag hoppas att Yolanda omvärderar sina falska anklagelser och i stället försöker läka våra familjeproblem privat, har Zayn sagt till nöjessajten TMZ.

Gigi å sin sida har slagit fast att:

– Jag är endast fokuserad på vad som är bäst för Khai. Jag ber om respekt för privatlivet just nu.

Källa: Buzzfeed News, Expressen, Vogue

Foto: TT, Instagram

Se också: Isabella Löwengrip om hemligheterna i nya boken IsabellaBrand logo
Se också: Isabella Löwengrip om hemligheterna i nya boken Isabella
Annons