Zayn Malik döms efter bråket med svärmor Yolanda Hadid

Tidigare paret Gig Hadid och Zayn Malik.

TT
I veckan rapporterades det om att Gigi Hadid lämnat sin partner Zayn Malik, efter att han ska ha varit våldsam mot sin svärmor Yolanda Hadid. Nu skriver flera medier att den tidigare One direction-medlemmen får en villkorlig dom på grund av detta.
30 oktober, 2021
TV: Gigi Hadid visar upp dotterns barnrum
0:44

Efter reklamen: TV: Gigi Hadid visar upp dotterns barnrum

(0:44)

Slå på ljud

Under de senaste dagarna har det kommit uppgifter som gör gällande att Gigi Hadid och Zayn Malik brutit upp. Det var TMZ som rapporterade om detta först och det ska ha skett efter ett stort bråk med hans svärmor Yolanda Hadid.

– Nej, Gigi och Zayn är inte tillsammans just nu. Men de är båda bra föräldrar. Just nu delar de på ansvaret över dottern, säger en familjevän för TMZ och berättar vidare om hur Yolanda Hadid agerar just nu:

– Och Yolanda är såklart väldigt mån om att sin dotter Gigi ska må bra, hon vill bara det bästa för sin dotter och sitt barnbarn.

Zayn Maliks ord om händelsen

I de första uppgifterna hette att Zayn Malik slagit Yolanda Hadid, något som den tidigare One direction-artisten nekar till.

– Jag förnekar bestämt att jag skulle ha slagit Yolanda Hadid och för min dotters skull kommer jag inte att ge några ytterligare kommentarer. Jag hoppas att Yolanda kommer att ompröva sina falska anklagelser och gå mot att lösa dessa familjeproblem privat, säger han till TMZ.

Nya detaljer om bråket

Nu skriver flera medier, däribland People, att artisten har fått en villkorlig dom i ett år mot sig, bland annat för att ha knuffat Yolanda Hadid in i en byrå. Bråket ska ha skett för en månad sedan. Han måste också genomgå terapi för sina problem med ilska, en så kallad anger management-kurs.

Enligt ett dokument som People tagit del av ska Zayn Malik greppat tag i sin svärmor och ”knuffat in henne i en byrå, vilket orsakade psykisk ångest och fysisk smärta”.

Han ska också ha riktat grova förolämpningar mot henne, och hans döms dessutom för att ha trakasserat Gig Hadid i ett telefonsamtal.

Säkerhetsvakten John McMahon ska han enligt tidningen också ha agerat fysiskt mot samtidigt som förolämpningarna fortsatte. Han har också fått besöksförbud mot vakten och sin svärmor.

Zayn Malik ska ha accepterat domen, men nekar fortsatt till anklagelserna.

Artisten och Gigi Hadid har en dotter tillsammans, Khai, som precis fyllde ett år.

Foto: TT

Se också: 5 snackisar från veckan som gått
1:31

Efter reklamen: Se också: 5 snackisar från veckan som gått

(1:31)

Slå på ljud