Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Bella Hadid om sin ångest: ”Så ohälsosamt”

28 feb, 2023 
AvLouise Berglund
Bella Hadid tar en selfie

Bella Hadid har ofta mycket ångest på morgonen. På Tiktok delar hon nu med sig av sina tankar – direkt från sängen.

För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Bella Hadids bästa looks på röda mattanBrand logo
Se Bella Hadids bästa looks på röda mattan

Bella Hadid kämpar med ångest. I en ny video på Tiktok berättar hon om sitt mående – och tar med sina följare under sina morgon-affirmationer. Hon filmar sig själv när hon precis vaknat i sängen och berättar att hon har väldigt mycket ångest just under morgonen.

Hon säger också att hon publicerade klippet dels för att faktiskt göra sin morgonrutin men också för att visa upp hur hon känner sig när hon inte ens själv tror på affirmationerna.

– Jag kämpar uppenbarligen väldigt mycket med min ångest och med att bara vaSra människa. 99 procent av tiden känner jag att jag inte kan hantera det. Men sen finns den där en procenten och ibland är det bara värt det. Jag rider på den en procenten. När jag jobbar väldigt mycket får mina framgångar mig att må bättre vilket är så ohälsosamt. Så jag försöker få mig själv att må bättre naturligt, säger hon i klippet.

Annons

Bella Hadid har berättat om sin ångest tidigare

Det här är inte första gången supermodellen varit öppen med sin ångest. I en intervju med In Style från 2022 berättade Bella Hadid att hon sedan mitten på 2021 nästan helt slutat dricka alkohol. Och hon planerar inte att börja igen.

”Jag känner inte behovet av det eftersom jag vet hur det kommer påverka mig klockan tre på morgonen när jag vaknar upp med hemsk ångest över den där saken jag sa för fem år sedan när jag gick ut high school”, säger hon i intervjun.

Annons

Bella Hadid har också delat med sig av ångesrelaterat innehåll på Instagram. Till en serie bilder i april 2022 skrev hon att hon log genom smärtan men att hon i själva fallet befann sig i en spiralsituation.

Bella Hadid om att vara lyckligt lottad

I det nya klippet Bella publicerat på Tiktok säger hon samtidigt att hon är lyckligt lottad och att hon måste gjort något bra i sitt förra liv.

– Jag är så tacksam för allt universum ger mig som jag blivit välsignad med.

Se 5 gånger kändisar haft likadana outfitsBrand logo
Se 5 gånger kändisar haft likadana outfits
Annons