Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Bonos dotter spelar Adele i Behind Her Eyes

02 mar, 2021 
AvMoa Alfredsson
Bonos dotter spelar i Netflix Behind her eyes
Känner du igen skådisen från den populära Netflix-serien Behind her Eyes? Det är inte så konstigt. Hon har nämligen en väldigt känd pappa...
Annons
7 orginalfilmer på Netflix som har premiär 2021Brand logo
7 orginalfilmer på Netflix som har premiär 2021

Den psykologiska thrillern på Netflix Behind Her Eyes har tagit streamingtjänsten med storm – och ligger stadigt på topp 10-listan. Serien ser vi första anblicken ut som ett klassiskt triangeldrama när den ensamstående mamman Louise inleder en kärleksaffär med sin chef – och samtidigt bli nära vän med chefens fru Adele. Men ganska snart förstår vi att inget är som det verkar i denna psykologiska rysare.

Eve i Behind Her Eyes

Han är hennes kända pappa

Om du tycker att Eve Hewson, som spelar Adele, känns som ett bekant ansikte beror det kanske inte bara på att hon har varit med i serier som The Luminaries och The Knick. 29-åringen har nämligen också en väldigt känd pappa – U2-sångaren Bono.

Annons

Bono, som egentligen heter Paul Hewson har tillsammans med frun Ali Hewson fyra barn. 31-åriga Jordan, 21-åriga Elijah, 19-åriga John och så Behind Her Eyes-stjärnan Eve.

Bono tillsammans med dottern Eve från Behind Her Eyes.

I en intervju med The Tonight Show Starring Jimmy Fallon berättade Eve att hon flyttat hem till föräldrahemmet i Dublin under pandemin.

– Jag flyttade hem till Dublin när pandemin slog till, så jag har bott hemma i ett år nu. Det har varit som en blandning mellan Osbourns och Kardashians hemma. Det har varit min upplevelse av pandemin.

Bono ville inte att dottern skulle bli skådis

Skådespelerskan har tidigare förklarat att pappa Bono inte varit så positivt inställd till dotterns önskan om att bli skådis. I en intervju med Irish Daily Star berättade hon att:

Annons

– Pappa ville inte att jag skulle bli skådespelare. Jag har skådespelat sen jag var 15 år och jag tror att mina föräldrar var rädda. Jag tror att det var för att de har varit i Hollywood mycket och vet hur tufft det kan vara. Speciellt för kvinnor.

Men sen dess har föräldrarna accepterat dotterns önskan om att jobba som skådis. Men det stoppar dem inte från att hålla koll på dottern. Eve berättade i samma intervju att de ringer henne hela tiden för att kolla hur hon mår. ”De slutar aldrig ringa och frågar hela tiden hur det går med auditions och jobb”, berättade hon i samma intervju.

Foto: TT, Netflix

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons