Bonos dotter spelar Adele i Behind Her Eyes

Bonos dotter spelar i Netflix Behind her eyes

Känner du igen skådisen från den populära Netflix-serien Behind her Eyes? Det är inte så konstigt. Hon har nämligen en väldigt känd pappa...
02 mars, 2021

Den psykologiska thrillern på Netflix Behind Her Eyes har tagit streamingtjänsten med storm – och ligger stadigt på topp 10-listan. Serien ser vi första anblicken ut som ett klassiskt triangeldrama när den ensamstående mamman Louise inleder en kärleksaffär med sin chef – och samtidigt bli nära vän med chefens fru Adele. Men ganska snart förstår vi att inget är som det verkar i denna psykologiska rysare.

Eve i Behind Her Eyes

Han är hennes kända pappa

Om du tycker att Eve Hewson, som spelar Adele, känns som ett bekant ansikte beror det kanske inte bara på att hon har varit med i serier som The Luminaries och The Knick. 29-åringen har nämligen också en väldigt känd pappa – U2-sångaren Bono.

Bono, som egentligen heter Paul Hewson har tillsammans med frun Ali Hewson fyra barn. 31-åriga Jordan, 21-åriga Elijah, 19-åriga John och så Behind Her Eyes-stjärnan Eve.

Bono tillsammans med dottern Eve från Behind Her Eyes.

I en intervju med The Tonight Show Starring Jimmy Fallon berättade Eve att hon flyttat hem till föräldrahemmet i Dublin under pandemin.

– Jag flyttade hem till Dublin när pandemin slog till, så jag har bott hemma i ett år nu. Det har varit som en blandning mellan Osbourns och Kardashians hemma. Det har varit min upplevelse av pandemin.

Bono ville inte att dottern skulle bli skådis

Skådespelerskan har tidigare förklarat att pappa Bono inte varit så positivt inställd till dotterns önskan om att bli skådis. I en intervju med Irish Daily Star berättade hon att:

– Pappa ville inte att jag skulle bli skådespelare. Jag har skådespelat sen jag var 15 år och jag tror att mina föräldrar var rädda. Jag tror att det var för att de har varit i Hollywood mycket och vet hur tufft det kan vara. Speciellt för kvinnor.

Men sen dess har föräldrarna accepterat dotterns önskan om att jobba som skådis. Men det stoppar dem inte från att hålla koll på dottern. Eve berättade i samma intervju att de ringer henne hela tiden för att kolla hur hon mår. ”De slutar aldrig ringa och frågar hela tiden hur det går med auditions och jobb”, berättade hon i samma intervju.

Foto: TT, Netflix

Läs mer: Allt du vill veta om Netflix Behind Her Eyes!