Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Bästa moments – och reaktioner på Beyoncés världspremiär i Sverige

11 maj, 2023 
AvLouise Berglund
Beyoncé på Friends Arena i Stockholm 10 maj
Hey Mrs Carter! Beyoncés världsturné med albumet Renaissance inleddes på Friends arena i Stockholm. Här är de bästa stunderna från – och reaktionerna på den otroliga konserten som pågick i tre timmar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här slår Beyoncé ofattbara rekordet - se hennes tacktalBrand logo
Här slår Beyoncé ofattbara rekordet - se hennes tacktal

Beyoncé inledde sin världsturné i Stockholm på Friends Arena under onsdagen. Och hypen var real. Queen Bey valde att inte ha något förband. Istället rev hon av en setlist på 36 låtar och höll på i nästan tre timmar. De flesta av låtarna var självklart från nya albumet Renaissance – men hon slängde in några gamla favorithits också. Bland annat Crazy in Love, Diva, Love on top och Drunk in love.

Jag hade blödande skavsår efter tre timmar på ståplats (allt var värt det!) och jag har spenderat det senaste dygnet med att fundera över frågan: HUR GÖR HON?!

Annons

En flygande häst, en pansarvagn, robotar, nio olika looks och lika imponerande koreografier som vanligt är bara några av inslagen som den maxade showen innehöll. För det är inte bara en konsert. Det är en upplevelse. Som spökhuset på Gröna Lund, fast roligt. Och snyggt. Nej, vet ni vad? Det var en klen jämförelse! Men jag kan inte tänka just nu. Jag blev frälst under Beys Renaissance. Låt oss uppleva kvällen igen och dyka ner i reaktionerna från konserten!

Här är de bästa stunderna från – och reaktionerna på Beyoncés renaissance tour på Friends arena i Stockholm:

Toppkvalité. Futurism. Och en hyllning till disco, house och r’n’b. Det är väl i princip oetiskt av mig att säga att Beyoncé äger alla andra. Men vad ska jag säga då?!

Annons

Min dag har i princip bestått av Beyoncé-hysteri. Jag var där, men jag vill ändå se allt igen på sociala medier!

Zara Larsson på Beyoncékonsert

Det var kändistätt på Friends arena. Svenska artisten Zara Larsson, som är ett stort Beyoncé-fan var på plats och var nöjd över valet att Bey valt Dangerously in love som startlåt.

Annons

Arenan vrålade när den enorma pansarvagnen som såg ut att komma direkt från självaste Nasa rullades ut på scen – med Beyoncé ovanpå!

Ett OTROLIGT inslag, utöver Beyoncés magiska framträdande var hennes dansare. Deras dansbattle-medley rev ner applåder och skrik från hela arenan.

Annons

Bi-looken var allt. Och Queen Bey kunde själv inte låta bli att leverera ett bi-pun!

Setlisten är?! Ett mästerverk!

Annons

När hela arenan sjöng med i Love on top tog refrängen aldrig slut! Det var som ett evigt "ja må hon leva"!

En silverglänsande snäcka öppnades och där i låg Beyoncé iklädd custom Loewe. Om jag skrek? Ja. Om alla skrek? Svar ja, igen!

Annons

Jag skrek typ lika högt när hon stannade till och tog DEN HÄR danspausen. På Twitter har det i efterhand diskuterats om just det här movet var koreograferat, eller inte. Kanske fick hon bara feeling?

Spotted på plats i Friends arena: Jay Z och dottern Blue Ivy! Dottern gjorde dessutom en kort cameo i en av de videos som visades på storskärmen under konserten. Hon var busschaufför i ett kort klipp på en discobuss!

Annons

Det sjukaste var kanske ändå när Beyoncé kom in på en flygande häst!? Tack för allt!

Annons