Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Här är alla Beyoncés nio(!) looks från Renaissance tour-premiären

11 maj, 2023 
AvSade Borquez
AvAmie Chorr
Beyoncé renaissance tour
Beyoncé har äntligen kickat igång sin Renaissance tour, och premiären gick av stapeln i Stockholm. Förutom en otrolig konsert bjöd Beyoncé såklart även på fantastiskt mode och hela nio stycken ombyten. Se dem alla här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här slår Beyoncé ofattbara rekordet - se hennes tacktalBrand logo
Här slår Beyoncé ofattbara rekordet - se hennes tacktal

Queen B är tillbaka! På onsdagkvällen kickade Beyoncé igång sin efterlängtade Renaissance tour i Stockholm och den tre timmar långa showen bjöd på fantastiska uppträdanden med dans, sång, visuals och rekvisita. Bland annat fick vi se Beyoncé rida på både en flygande häst och en silvrig pansarvagn!

Såklart levererade Beyoncé även ett antal otroliga scen-looks, hon bar allt ifrån custom Loewe till nytolkningar av klassiska looks från Mugler, alltihopa såklart med temat: Glitter! Hela nio ombyten bjöds det på under kvällen, och de var alla inspirerade av Renaissance-albumets sound: disco, house och futurism.

Annons

Se alla Beyoncés looks här!

1. ALEXANDER MCQUEEN

Beyoncé kickade igång konserten i Alexander McQueen, inspirerad av AW23-kollektionen. Bodysuiten är pryd i kristaller och pärlor från topp till tå.

Alexander McQueen AW23.
Annons
Alexander McQueen AW23.

2. COURRÈGES

Annons

Näst på tur var custom Courrèges designat av Nicolas Di Felice, inspirerat av looken som stängde Courrèges AW23-kollektion. Looken består av en glittrig, enärmad body och en svart handske. På magen har hon en rund spegel och till det lårhöga stövlar i reflexmaterial.

Courrèges AW23
Annons

3. DAVID KOMA

Denna look är signerad David Koma, inspirerat av två looks från SS23 kollektionen. Beyoncés look består av en body med kjol och släp i ett psykedeliskt mönster. Till det bar hon reptilmönstrade stövlar och stora statement-örhängen.

David Koma SS23.
David Koma SS23.
Annons

4. LOEWEs glitterset

Modehuset Loewes designer Jonathan Anderson skräddarsydde två av Beyoncés scenlooks. Den första var en silverglittrig långärmad top med matchade byxor och en bröstplatta som kommit att bli modehus signaturdetalj.

5. Loewes bodysuit med händer

Den andra Loewe-looken bestor av en glittrande bodysuit med modehusets trompe l'oeil-mönster av händer. Till det var hon långa glittriga handskar komplett med röda naglar.

Annons
Loewe AW23Click to add image caption

6. BALMAIN

Sedan fick vi se en riktigt klassisk Beyoncé-outfit. Den pärlbroderade bodyn är signerad Olivier Rousteing, och inspirerad av Balmains AW23 Ready-To-Wear kollektion. Till den bar hon lårhöga lackstövlar.

Annons
Beyoncé i en look inspirerad av Balmain AW23.
Balmain AW23
Annons

7. MUGLERs robot suit

Beyoncé bar två looks av Casey Cadwaller och Mugler. Den första looken är inspirerad av Manfred Thierry Muglers ikoniska “robot suit”.

8. Muglers queen Bey

Den andra looken av Muglers Casey Cadwallder refererar även den till en klassisk look av Thierry Mugler, denna från Muglers Haute Couture SS 1997. Beyoncé äntrade scenen i en futuristisk hjälm med känslespröt och en gul- och svartrandig, metallisk body och frågade publiken: "Where's my beehive at?"

Annons
Annons

9. COPERNI

Beyonce avslutade hela showen genom att flyga över publiken – iklädd en look från Coperni skräddarsydd av Sébastien Meyer och Arnaud Vaillant. Helt klädd i silver svävade hon över publiken, med en lång mantel efter sig.

Beyoncé visar återigen varför hon klassas som en av vår tids största performers!

Foto: TT, Twitter, Instagram, Spotlight/Launchmetrics

Annons