Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Barbie Ferreira hoppar av säsong tre av Euphoria

25 aug, 2022 
AvSaga Pettersson
Barbie Ferreira hoppar av säsong tre av Euphoria
Till allas vår stora besvikelse: Kat dyker inte upp i den tredje säsongen av Euphoria.
Nu bekräftar Barbie Ferreira att hon hoppar av tv-serien.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så gamla är Euphoria-stjärnorna – Jämfört med karaktärerna de spelarBrand logo
Så gamla är Euphoria-stjärnorna – Jämfört med karaktärerna de spelar

Vi saknade henne i den andra säsongen av Euphoria, där hon knappt medverkade alls efter att ha varit en stor tittarfavorit under den första säsongen. Och för de som hoppats på att få se mer av Kat, som spelas av Barbie Ferreira, i den tredje säsongen kommer nu att bli besvikna.

Barbie Ferreira bekräftar att hon hoppar av

Kat kommer inte dyka upp alls i den tredje säsongen, det bekräftar Barbie Ferreira nu själv.

”Efter fyra år av att få förkroppsliga den mest speciella och gåtfulla karaktären Kat, måste jag ta ett väldigt tårögt avsked. Jag hoppas att många av er kan se er själva i henne, precis som jag gjorde, och att hon har gett er glädje genom den resa som gjort henne till den person hon är idag”, skriver Barbie Ferreira på sin Instagram story, enligt E! News.

Annons

Redan när Kat fick väldigt lite tv-tid i den andra säsongen var det flera tittare som började spekulera i orsaken bakom det. Flera trodde att det handlade om en konflikt mellan Barbie Ferreira och seriens skapare Sam Levinson.

Enligt uppgifter hamnade Sam och Barbie i ett gräl gällande Kats storyline som slutade med att Barbie lämnade inspelningen, och efter det ska Sam ha strukit nästan alla Kats repliker.

När Barbie Ferreira sedan inte dök upp på premiären av den andra säsongen av Euphoria förstärktes ryktena om ett bråk mellan skaparen och henne, men anledningen till att hon inte dök upp skylldes då istället på att hon drabbats av covid-19.

Barbie Ferreira som Kat i den första säsongen av Euphoria.
Barbie Ferreira som Kat i den första säsongen av Euphoria.

Barbie har kommenterat det hela till Insider, och sa då att:

”Jag har sett så många olika teorier och mycket av det stämmer inte och en del av det är bara vardagliga småsaker egentligen. Ibland tas saker ur kontext och det blir inte hela sanningen, men det är okej för jag vet att det kommer av passion och nyfikenhet och det är bara fint”.

Barbie Ferreira om sin medverkan i Euphoria säsong två

I en stor intervju med The Cut i februari kommenterade Barbie Ferreira det faktum att hon knappt syns till i den andra säsongen av Euphoria.

“Kats resa den här säsongen är mer en inre resa, och mer mystisk för publiken. Hon går i hemlighet igenom en existentiell kris. Hon tappar det lite – som alla andra den här säsongen. Temat är att alla blivit lite galna", lät det då.

Foto: TT

Annons