Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

ASAP Rocky greps på flygplatsen efter semester med Rihanna

21 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Asap Rocky och Rihanna
ASAP Rocky och Rihanna var på väg hem efter en semester i Barbados när rapparen greps på flygplatsen under onsdagen. Detta har hänt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Dramat kring Rihanna och ASAP Rocky - det här har häntBrand logo
TV: Dramat kring Rihanna och ASAP Rocky - det här har hänt

ASAP Rocky och Rihanna väntas bli föräldrar till sitt första barn när som helst. Det var i januari som paret avslöjade att Rihanna är gravid och sedan dess har artisten flitigt visat upp sin fantastiska bebiskula i offentligheten.

För amerikanska ELLE avslöjade Rihanna i mitten på mars att hon då var inne i den tredje trimestern (som börjar vid graviditetsvecka 28).

– Gravidglowet finns där, men det finns också dagar där man inte strålar lika mycket. Speciellt när man befinner sig i tredje trimestern och vaknar upp och känner "Va? Behöver jag klä på mig?", sa då Rihanna.

Exakt när Rihanna väntas föda är okänt men det tidigare uttalandet tyder på att dagen närmar sig.

Annons

Asap Rocky gripen efter semestern med Rihanna

Paret begav sig nyligen till Barbados för semester men resan fick ett annorlunda avslut. ASAP Rocky som egentligen heter Rakim Mayers greps under onsdagen på Los Angeles flygplats LAX. Det var efter att rapparen landat med sitt privatplan, hemkommen från resan med höggravida Rihanna som gripandet skedde, rapporterar NBC News.

ASAP Rocky fördes bort iförd handklovar uppger vittnen för TMZ. Han misstänks vara inblandad i en skjutning som skedde i november 2021. På Twitter har Los Angeles-polisen förklarat bakgrunden till skjutningen. Offret och den nu misstänkta rapparen ska ha hamnat i en konflikt som eskalerade. Efter att ha skjutit personen, som undkom med lindriga skador, ska ASAP Rocky ha flytt platsen tillsammans med två andra män.

ASAP Rocky togs efter gripandet på flygplatsen till polisens högkvarter i Los Angeles för förhör. Även en husrannsakan har genomförts där polisen tvingades använda en murbräcka för att ta sig in i bostaden.

Några timmar efter gripandet släpptes ASAP Rocky efter att betalt en borgensumma på drygt 5 miljoner kronor, enligt TMZ.

Asap Rocky dömdes 2019 för misshandel i Stockholm

Under sommaren 2019 var ASAP Rocky inblandad i ett bråk i Stockholm, han och två andra män åtalades då för misshandel på en 19-årig man.

ASAP Rocky satt häktad i svenskt häkte under en månads tid. Rapparen dömdes sedan till villkorlig dom för misshandel.

Foto: TT

Se också: Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looksBrand logo
Se också: Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks
Annons