Anledningen varför Meghan Markle tagit av sig sin ring

21 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Meghan Markle
Sedan en tid tillbaka har det spekulerats om Meghan Markle och prins Harry genomgår en äktenskapskris – bland annat efter Meghan skymtats utan sin vigselring. Här är den verkliga anledningen bakom ring-beslutet!
Annons
Harry & Meghans kärlekshistoria
Harry & Meghans kärlekshistoria

Sedan prins Harry släppte sin självbiografi Spare i början av året, har det med jämna mellanrum uppstått rykten om att Meghan och Harry skulle genomgå äktenskapsproblem. Spekulationerna började efter att Entertainment Tonight rapporterat att Harry bokat ett hotellrum själv – för att komma bort från Meghan. Den 18 juli rapporterade sedan Radar Online att Harry och Meghan tagit en paus från varandra.

– De försöker lista ut hur det blivit såhär. Harry passar inte in i Meghans Hollywood-liv i, sa en källa till sajten.

Meghan Markle utan vigselringen

Nu har skilsmässoryktet fått ytterligare fart efter att Meghan skymtats utan sin vigselring. Meghan var nyligen ute på lunch med sina vänner Kadi Lee and Cleo Wade, och diamanterna på hennes ringfinger lyste med sin frånvaro. Däremot har avsaknaden av vigselringen inget med Meghan och Harrys äktenskap att göra, rapporterar Page Six. En källa till sajten berättar att den helt enkelt håller på att “justeras” hos juveleraren.

Annons

Ringen är skapad efter en skräddarsydd design med en diamant från Botswana, ett land Harry och Meghan rest tillsammans till, och två mindre stenar som tidigare tillhörde prinsessan Diana. Ringen har justerats vid flera tillfällen sedan Harry friade till Meghan 2017. Bland annat byttes guldringen ut mot en smalare pavé-ring efter sonen Archie föddes.

Ytterligare en källa till Page Six säger att det inte finns någon sanning i ryktet om att Meghan och Harry skulle genomgå äktenskapsproblem.

– Det är inte sant, det är bara påhittat, säger källan.

Foto: TT, Instagram

Annons