Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Aniston ryter ifrån: Brad lämnade inte mig för att jag inte kunde få barn

11 nov, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Brad Pitt och Jennifer Aniston
I veckan gick Jennifer Aniston ut i en uppmärksammad intervju i vilken hon berättade om sina försök att skaffa barn.
Hon passar också på att ta upp ryktena som gör gällande att Brad Pitt lämnade henne för att hon ”inte kunde ge honom ett barn”.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Skådespelaren Jennifer Aniston har inga barn, men i en intervju med Allure berättar hon att det fanns en tid när hon verkligen försökte bli gravid utan att lyckas.

– När jag var runt 40 hade jag gått igenom rejält med skit, och om det inte hade varit för det så hade jag aldrig blivit den jag var ämnad att bli. Jag försökte bli gravid, säger hon i intervjun.

– Jag gjorde IVF, drack kinesiskt te. Ja, vad som helst! Jag försökte med allt. Jag hade gjort allt för att någon hade sagt åt mig att frysa in mina ägg. Man vet ju aldrig. Nu står jag här i dag, och tåget har gått, säger hon.

Lättnaden över att släppa barntankarna

Hon gör dock klart att det inte är något hon ångrar.

Annons

– Jag känner faktiskt en liten lättnad just nu för det finns inget mer ”Kan jag bli gravid? Kanske, kanske, kanske”. Nu vet jag att jag inte behöver tänka mer på det.

Vänner-stjärnan har genom åren fått utstå mycket skriverier om sitt eventuella havandeskap. Dessutom har hon fått gliringar från folk som tycker att det märkligt att hon inte skaffat barn.

Brad Pitt och Jennifer Aniston var gifta mellan 2000 och 20005.
Brad Pitt och Jennifer Aniston var gifta mellan 2000 och 20005.

Jennifer Aniston berättar bland annat att det spekulerades i om det var därför som Brad Pitt lämnade henne efter fem år som gifta.

– Jag brydde mig visst bara om min karriär. Och gud förbjude att en kvinna är framgångsrik och inte har något barn. Det var därför min man lämnade, varför vi gjorde slut och avslutade vårt äktenskap, hette det. För att jag inte kunde ge honom ett barn, säger hon och dementerar bestämt att så var fallet.

Annons

– Allt det var lögner. Nu har jag ingenting kvar att dölja, säger hon.

Aniston sätter ner foten: ”Vi vet ingenting”

I en intervju med The Hollywood Reporter har Jennifer Aniston tidigare berättat att hon brukade ta illa upp av rapporteringen om det.

– Jag brukade ta det väldigt personligt – gravidryktena och alla ”Åh, hon valde karriären framför barn”-antaganden. Jag känner att ”Ni har ingen aning om vad jag går igenom, medicinskt, varför jag inte kan… kan jag få barn?” Ni vet ingenting, och det var tidigare väldigt smärtsamt och bara otäckt, förklarar Jennifer för tidningen.

Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tidernaBrand logo
Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tiderna

Foto: TT

Annons