Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Nya bilden på Angelina Jolie och dottern Vivienne Jolie-Pitt

30 mar, 2021 
AvElin Jonsson
Angelina Jolie och dotter Vivienne ute på tur i London 2011.
Se fina bilden på dotter Vivienne Jolie-Pitt och mamma Angelina Jolie ute på shoppingtur i Hollywood – mitt under pågående vårdnadstvisten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisar som blivit kära under inspelningBrand logo
Kändisar som blivit kära under inspelning

Att mor och dotter har en fin relation går inte att ta miste på nu när ekipaget som precis varit ute på tur fastnat på bild. På fotot som är taget i veckan får vi ser hur dottern Vivienne Jolie-Pitt håller om sin mamma Angelina Jolie samtidigt som de är ute och strosar på stan.

Angelina Jolie och dottern Vivienne Jolie-Pitt gosar loss

Angelina Jolie och dottern Vivienne Jolie-Pitt har mer än efternamnet gemensamt! Båda älskar även att shoppa loss, och varandra. I veckan sågs familjemedlemmarna lämna klädaffären Forever 21 med armarna omkring varandra. Mamma Jolie var iklädd en snygg trenchcoat och svarta sandaler. Dotter Vivienne Jolie-Pitt rockade en oversized sweatshirt med blommor och sportiga skor.

Annons

Bilden avslöjar även att 12-åriga Vivienne Jolie-Pitt bara har en liten bit kvar tills det att hon är lika lång som (eller längre än) sin mamma. Att både Angelina och Vivienne älskar att shoppa råder det nästan inga tvivel om, bara ett par dagar innan sågs mor och dotter gå loss i en textilaffär.

Angelina Jolie och dottern Vivienne Jolie-Pitt lämnar affären Forever 21 i Hollywood.
29 mars 2021.
Dottern Vivienne Jolie-Pitt klappar mamma Angelina Jolie på magen!
29 mars 2021.

Angelina Jolie och Brad Pitts utdragna vårdnadstvist

Så Angelina Jolie och barnen umgås precis som vanligt nu under den pågående vårdnadstvisten, och skilsmässan mellan Angelina Jolie och Brad Pitt. Vilken enligt uppgifter drar ut på tiden på grund av att Angelina Jolie inte accepterar Brad Pitts önskan om att dela vårdnaden om barnen lika.

Annons

Detta då flera amerikanska medier nu rapporterar att Angelina Jolie lämnat in sekretessbelagda dokument till en domstol. Som enligt bland andra Entertainment tonight ska handla om att hon är beredd att erbjuda bevis för Brad Pitts våld i hemmet. Uppgifter som varken Angelina Jolie eller Brad Pitt kommenterat.

Brad Pitt vill ha halva vårdnaden

2016 lämnade Angelina Jolie in en ansökan om skilsmässa från Brad Pitt. De hade då varit ett av världens kändaste par sedan 2004 efter att de mötts under inspelningen av filmen Mr. & Mrs. Smith.

Sedan dess har föräldrarna legat i en vårdnadstvist om de sex barnen, och eftersom det varit så utdraget har inte heller skilsmässan gått igenom. De är dock båda juridiskt singlar sedan 2019. Det var i oktober 2020 som Brad Pitt krävde att få halva vårdnaden om barnen, och processen är fortsatt igång.

Foto: TT

Annons