Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Angelina Jolie påstås ha bevis för Brad Pitts våld i hemmet

18 mar, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Angelina Jolie ska ha lämnat in dokument där påstår sig ha bevis mot exet Brad Pitt.
Den infekterade vårdnadstvisten mellan Angelina Jolie och Brad Pitt fortsätter.
Nu skriver flera amerikanska medier att Jolie påstår sig kunna lägga fram bevis om Pitts våld i hemmet.
Annons
5 oslagbara uppfinningar av kvinnorBrand logo
5 oslagbara uppfinningar av kvinnor

Det var 2016 som Angelina Jolie lämnade in en ansökan om skilsmässa från Brad Pitt. De hade då varit ett av världens kändaste par sedan 2004 efter att de ha fattat tycke för varandra under inspelningen av filmen Mr. & Mrs. Smith.

Brad Pitt friades från misstankar om barnmisshandel

Dagar innan skilsmässoansökan skickades in anklagades Brad Pitt för att ha slagit sin äldsta son Maddox under ett bråk på ett privatplan. Det utreddes av både FBI och socialnämnden i Los Angeles som friade honom från misstankarna.

Sedan dess har föräldrarna legat i en vårdnadstvist om de sex barnen, och eftersom det varit så utdraget har inte heller skilsmässan gått igenom. De är dock båda juridiskt singlar sedan 2019. Enligt uppgifter drar det hela ut på tiden på grund av att Angelina Jolie inte accepterar Brad Pitts önskan om att dela vårdnaden lika.

Nya uppgifter: Angelina Jolie redo att vittna

Nu rapporterar flera amerikanska medier att Angelina Jolie lämnat in dokument till en domstol. De är sekretessbelagda, men ska enligt bland andra Entertainment tonight handla om att hon är beredd att erbjuda bevis för Brad Pitts våld i hemmet.

Annons

Ett annat dokument handlar om de minderåriga barnens vittnesmål. De lämnades in samma dag, den 12 mars.

Varken Brad Pitt eller Angelina Jolie har kommenterat den senaste utvecklingen, men i en intervju med brittiska Vouge tidigare i år berättade mamman att det varit tufft för familjen de senaste åren.

– De senaste åren har varit rätt tuffa. Jag har fokuserat på att hela vår familj. Det kommer långsamt tillbaka, som när isen smälter och blodet kommer tillbaka till min kropp, säger hon.

Experten om de nya uppgifterna

Familjerättsexperten Evie P. Jeang säger så här till Us weekly:

– Om Angelina har mer dokumentation för att bevisa våld i hemmet mot henne eller barnen så kan hon bifoga det som kompletterande handlingar som bevis i rättegången. Hon kan säga att det är dokumentation som är ett komplement till det som hon redan har presenterat. Det skulle kunna innebära att det är en nyare händelse, eller att det är vidare dokumentation kring det som hon har presenterat tidigare, säger hon.

Brad Pitt och Angelina Jolie har sex barn tillsammans: Maddox, 19, Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 14, och tvillingarna Knox och Vivienne, 12.

Foto: TT

Annons