Amie Bramme Sey och Johanna Nordström leder Grammisgalan 2021

11 maj, 2021 
AvElin Jonsson
grammis 2021
I början av juni är det dags för årets musikfest. Den 38:e upplagan av Grammisgalan går snart av stapeln och den kommer ledas av inga mindre än Johanna Nordström och ELLE-profilen Amie Bramme Sey. Läs om tjejernas första ord om uppdraget!
Annons
Johanna Nordström, 5 saker du inte visste om komikern
Johanna Nordström, 5 saker du inte visste om komikern

Då var de så dags igen! Den 3 juni kommer Grammis 2021 gå av stapeln, och detta under corona-anpassade omständigheter. På plats för att presentera årets vinnare på Södra Teatern i Stockholm kommer vi få se värdparet Johanna Nordström och Amie Bramme Sey.

Amie Bramme Sey gör det igen

Det här blir andra året i rad som Amie leder Grammisgalan.

– Världens mest efterlängtade Grammisgala, äntligen! Det är en stor ära att få uppdraget igen och jag ser så mycket fram emot att göra detta tillsammans med Sveriges enda kvinna – Johanna fucking Nordström!, säger Amie Bramme Sey i pressmeddelandet där det presenterades vilka som fått äran att bli årets programledare.

Annons

Johanna Nordström om chocken efter förfrågan

Komikern Johanna Nordström höll nästan på att köra av vägen när hon fick förfrågan om att hålla i trådarna under årets Grammis.

– Jag höll på att kora av vägen när jag fick frågan om att leda Grammis. Att dessutom få göra det med Amie är ju helt sanslöst! Har en dröm att få spela triangel på scen någon gång och ska försöka flirta till mig det under kvällen, berättar Johanna Nordström i samma pressutskick.

Komikern Johanna Nordström pysslar idag med bland annat podcasten Ursäkta! tillsammans med parhästen Edvin Törnblom, och podden är idag en av Sveriges mest lyssnade podcasts. Och Amie Bramme Sey är inte bara en ELLE-profil och krönikör utan även kulturjournalist, programledare, radio-profil och poddare. Tillsammans med Fanna Ndow Norrby driver hon podcasten Raseriet.

Det blir den 38 upplagan – och dessa kan vinna

Den 38:de upplagan av Grammisgalan kommer som nämnt att hålla till på Södra Teatern i Stockholm den tredje juni, och givetvis ska musikeliten prisas. Här är alla som är nominerade på Grammisgalan 2021, och några som kan knipa åt sig priser är bland andra Ana Diaz, Estraden, Myra Granberg, Newkid och Victor Leksell – som är några av de nominerade.

TV4 Play och Kanal 7 kommer sända galan under kvällen.

Foto: TT/Grammis/Instagram

Annons