Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Amerikanernas chock över prinsessan Sofias tredje graviditet

13 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Amerikanernas chock över prinsessan Sofias tredje graviditet.
Nyheten om att prinsessan Sofia och prins Carl Philips tredje barn är på gång har nu nått Amerika, och de är då nådigt imponerade av prinsparet, och lite i chock över det som inträffade strax innan gravidavslöjandet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia väntar barnBrand logo
Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia väntar barn

Att prinsessan Sofia drabbades av covid-19 strax innan hon meddelade sin tredje graviditet nu i december – har nått de amerikanska pressarna. Där har den svenska prinsessan nu en hel del rubriker på de amerikanska sajterna. Och är med det en sensation för jänkarna.

Prinsparet hyllas av amerikanerna

Utöver att påpeka att både prins Carl Philip och prinsessan Sofia drabbades av covid-19 strax innan de avslöjade graviditeten, tar en skribent för magasinet People även upp prinsessan Sofias fenomenala insats under sin sjukvårdsutbildning på Sophiahemmet, där hon senare hjälpte till att avlasta den ordinarie personalen med vissa uppgifter. I artikeln hyllas den ”fantastiska” svartvita bild som prins Carl Philip och Sofia publicerade på sociala medier när de stolt berättade att de skulle få tillskott i familjen.

Tre månader kvar till förlossningen – och Sofia mår bra

Det var i början av december 2020 som vi fick ta del av den glädjande nyheten om att prins Carl Philip och prinsessan Sofia väntar sitt tredje barn.

Annons

“Vi är glada och förväntansfulla och ser fram emot att välkomna vårt tredje barn, ett syskon till prins Alexander och prins Gabriel. En ny liten medlem till vår familj”, meddelade prinsparet i ett pressmeddelande i början av december. Hovet uppgav även att prinsessan Sofia mår bra och födseln beräknas till månadsskiftet mars-april 2021. Senast härom veckan fick man en uppdatering på hur prinsessan Sofia mår:

– Allt flyter på som det ska, säger hovets informationschef Margaretha Thorgren till Svensk Dam. Tidningen förklarar även att prinsessan Sofia kommer fortsätta sitt arbete på Sophiahemmet så länge hon bara kan.

Foto: TT

LÄS MER:

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia väntar sitt tredje barn

Prinsessan Sofia utsedd till världens bäst klädda kunglighet

Prinsessan Sofia stöttar vården under Coronakrisen

Annons