Snart släpps Lindsay Lohans nya julfilm på Netflix – allt vi vet

04 okt, 2022 
AvPenellope Ness
Lindsey Lohan gör comeback i filmen Falling for Christmas som släpps i november på Netflix
Den 10 november 2022 släpps den nya romantiska komedin Falling for Christmas på Netflix med Lindsay Lohan i huvudrollen. Här är allt vi vet om nya julfilmen!
Annons
Video: Lindsay Lohan – 8 saker du kanske inte visste
Video: Lindsay Lohan – 8 saker du kanske inte visste

Lindsay Lohan är tillbaka

Med 00-talets comeback är det självklart att även Lindsay Lohan är tillbaka. Falling for Christmas heter Netflix nya romantiska komedi som hon kommer att ha huvudrollen i. Lohan som är välkänd för filmer som Föräldrarfällan och Mean girls har inte medverkat in en film sedan 2019.

Efterlängtad sedan förra året

Redan förra året släppte Netflix och Lohan bilder och teasers från filmen som då hade arbetsnamnet Christmas in wonderland. Och vi har fortfarande inte fått veta särskilt mycket om den efterlängtade julfilmen, det har varken släppts någon mer information eller trailer.

Annons

NÄR HAR FALLING FOR CHRISTMAS PREMIÄR?

Falling for Christmas har premiär den 10 november 2022 och kommer att finnas på Netflix. Lohan spelar en bortskämd hotellarvinge som råkar ut för en skidolycka som resulterar i en total minnesförlust. Dagarna fram till jul tas hon hand om av en stilig stugägare och hans dotter.

– Filmen är extravagant, temperamentsfull och glamorös, säger Lohan till Netflixs Tudum. Det är en uppfriskande, hjärtevärmande romantisk komedi och jag saknar att göra den typen av filmer.

Förutom Lindsay Lohan kommer vi även att få se Chord Overstreet som är känd för sin roll i tv-serien Glee.

Fans spekulerar om handlingen

Lustigt nog har fansen tagit till Twitter för att ytterligare spekulera kring filmens handling. En användare skrev "Låt mig gissa, storstadskvinnan blir kär i småstadskillen när han fixar hennes punkterade däck, men hon beter sig oförskämt mot honom först. Åh, och det snöar. Och han är en riktigt bra pappa och/eller farbror."

Annons

Julfilmer brukar generellt sett vara ganska klyschiga. Och oavsett om den här personen menade att vara sarkastiskt eller inte, så måste vi erkänna att vi förmodligen kommer att vara bland de första att se filmen när den släpps i november.

Filmen Mean girls släpptes 2004 och har varit en klassisk chickflick sedan dess.
År 2004 spelade Lindsay Lohan huvudrollen i den välkända komedin Mean girls.

Foto: Instagram/@netflix

Annons