Lindsay Lohan är tillbaka – första bilderna från nya julfilmen

15 nov, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Lindsay Lohan.
Det var länge sedan Lindsay Lohan spelade in en film.
Men nu är hon tillbaka! Och här är första bilden från den kommande julrullen.
Annons
TV: Lindsay Lohan – 8 saker du kanske inte visste
TV: Lindsay Lohan – 8 saker du kanske inte visste

Efter en succéartad inledning på karriären blev det plötsligt helt tyst från Lindsay Lohan. Hon flydde Hollywood och har den senaste tiden bott i Dubai. Nu verkar hon dock vara på väg tillbaka, och har Netflix släppt en bild från hennes kommande film.

Lindsay Lohan var bara 11 år när hon gjorde sin filmdebut. Den skedde i kultklassikern Föräldrarfällan. I den spelar hon Hallie Parker och Annie James, ett par tvillingar som bestämmer sig för att byta plats med varandra och se till så att deras skilda föräldrar hittar tillbaka till varandra.

På den följde Life-size och Get a clue innan en ny stor roll kom i Freaky friday 2003 där hon spelar mot Jamie Lee Curtis. De hyllades båda för sina skådespelarinsatser.

Annons

Det hände med Lindsay Lohan

Och den goda kritiken slutade inte där. Året därpå spelade hon nämligen huvudrollen i Mean girls, något som fick hennes kändisskap att skjuta i höjden. Vilket inte var enbart positivt.

Hon blev väldigt oskriven under den tiden, och hennes personliga problem stöttes och blöttes i offentligheten. Hon åkte fast för att ha kört påverkad efter en trafikolycka 2007 och skrev in sig på ett rehabiliteringsprogram, och 2010 dömdes hon till fängelse i 90 dagar för att ha brutit mot en villkorlig dom från 2007, då hon enligt domaren uteblivit från behandlingar av sitt drogberoende.

Därefter lämnade hon Los Angeles bakom sig, och bodde några år i London innan och flyttade vidare till Dubai där hon håller till i dag.

Första bilden från Lindsay Lohans comeback

Filmrollerna har lyst med sin frånvaro. Förutom några gästskådespel i diverse tv-serier har hon varit med i The Canyons 2013 och Among the shadows som släpptes 2019.

Annons

Men nu är det alltså dags igen! Nästa jul kommer nämligen hennes nya film, med arbetsnamnet Christmas in wonderland.

Enligt Variety spelar Lindsay Lohan en nyförlovad och bortskämd hotellarvtagerska som drabbas av minnesförlust efter en olycka i skidbacken. Hon blir omhändertagen av en stilig stugägare från arbetarklassen, och hans dotter, medan julen närmar sig.

Förutom Lohan är Glee-skådisen Chord Overstreet med. George Young, Jack Wagner och Olivia Perez medverkar också, och filmen regisseras av Janeen Damian.

Netflix har nu släppts en bild från inspelningen. Där syns Lindsay Lohan och Chord Overstreet vandra runt i en vinterlandskap.

Foto: TT, Instagram

Se också: 5 klassiska julfilmer du inte vill missa
Se också: 5 klassiska julfilmer du inte vill missa
Annons